ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2019 | 01:29

Εξωτερικό

Βαρέθηκα να μου λένε όλοι "φύγε στο εξωτερικό"Δεν θέλω! Δεν νομίζω πως θα αντέξω! Έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες αλλά τίποτα δεν με δελεάζει πέραν από το χρήμα τουςΑλλά το χρήμα δεν είναι αυτό που με νοιάζει. Οπότε εσείς που ζητε το "μεγάλο όνειρο" στο εξωτερικό αφήστε με ήσυχη!
3
 
 
 
 
σχόλια
Μακαρι να ηταν οπως τα λες.... εξωτερικο δεν ειναι μονο χρημα, αλλα αναλογα με τη χωρα θα εχεις να δεις πολιτισμο, παιδεια, ευγενεια... καταστασεις που δυστυχως στη χωρα μας εχουν εκλειψει εδω και πολυ καιρο!Απο εκει και περα φυσικα ο καθενας κανει τις επιλογες του... σε οτι με αφορα προτιμω να ζω σε μια χωρα με καλα συστηματα υγειας, παιδειας, με κοσμο που δεν λερωνει κατω (εδω αν κανεις παρατηρηση σε καποιον που πεταει μια γοβα κατω, μονο που δεν θα σε βρισει)... οποτε δεν ειναι μονο χρηματα.... ειναι και επιπεδο!
Και στο εξωτερικό άνθρωποι ζούνε έξυπνοι, με χιούμορ, αισθήματα, γέλια, χαρές, λυπες κτλ.Μην κρίνεις κάτι αν δεν το δοκιμάσεις πρώτα.Οτι αισθάνεσαι εσύ, τα ίδια αισθάνονται και έξω σκέψου ότι έξω δεν υπάρχει τόση μιζέρια και ανταγωνισμός όσο εδώ. Αυτο που διαφέρει περισσότερο είναι η εμφάνιση.Αν σου αρέσει το μεσογειακό στυλακι μουσια, τατουαζ, μελαχρινό αγόρι και τέτοια μπορείς να πας κάπου στην Μεσόγειο.
Καλά ντε, δε σου έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό.Δεν είναι όλοι για όλα άλλωστε, και σίγουρα άμα πας χωρις να το θέλεις η ίδια δεν θα ευτυχήσεις και όλο θα νοσταλγείς τν Ελλάδα.
Scroll to top icon