ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2019 | 02:49

Λύση του προβλήματος

Λοιπόν αρχικά το ποστ ισχιει στην πραγματικότητα. Εδω κ κοντά ένα χρόνο αντιμετωπίζω ένα θέμα, γνώρισα κάποιον μέσω φεισμπουκ τα “φτιάξαμε " ναι μεν όλα οκ μεταξύ μας δεν υπάρχει κανένα παράπονο στην" σχεση " ακόμα κ που έχει περάσει 6μηνο. Το θέμα που προανέφερα είναι ότι αυτός δεν έχουμε ολοκληρώσει σχέση ούτε μια φορά (ναι και όμως δυστυχώς), λόγω του ότι δεν έχει στύση κ αν έχει τότε αμέσως του φεύγει.. Έχει μόνιμα άγχος μια με τη σχολή μια με τη δουλεια..αρχικα έδινε εξεταστική λέω οκ θα είναι απτό άγχος έφυγε η εξεταστική μπααα τίποτα τα ίδια..μετά η διπλωματική εκανα πάλι υπομονή τίποτα τα ίδια.με αποτέλεσμα να έχω να κάνω σεξ 1 χρόνο και κ κουράστηκα πια μαυτο το θέμα γιατί ναι οκ είσαι σε σχέση πρέπει να κάνουμε κ σεξ δε γίνετε έτσι επίσης και σε γιατρό που πήγε ο γιατρός λέει ότι φταίω εγώ δεν τον ελκω σα κοπέλα και σκέφτομαι οι λύσεις είναι 2 :α. Η τον κρατάς κ κάνετε σεξ μόνο με Βιάγκρα β. Η τον παρατάς κ υσηχαζεις. δεν γίνετε 30 χρωνον κ να έχει αυτο νέο παιδί.. Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές αλλά τίποτα μένουμε στα φιλιά κ στης αγκαλιές . Οκ ναι κάποιοι θα με κράξετε. Κάποιοι θα μ πείτε σε νοιάζει μόνο σεξ. Κάποιοι δεν τον θες κ αν τον θες θα τον κρατήσεις. Κάποιοι θα συμφωνήσουν. Οκ ο καθένας έχει την άποψη του αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτώ να με προσβαλετε στα σχόλια. Εγώ πρωσοπικα ψάχνω να βρω κάτι άλλο αλλά δε μου κάθετε κάτι σε βαθμό να λέω μπας κ με μουτζωσε κάποιος και γιατί να βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση νέα κοπέλα?, πες το παθενε στα γεράματα δε θα με ένοιαζε αλλά εγώ απ την αρχή το παρατήρησα. Τι προτείνετε να κάνω ρε παιδιά??? Κουράστηκα με αυτή τη κατάσταση κ δεν υπάρχει αδιέξοδο στο πρόβλημα...
7
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς δεν πήγε στον γιατρό και σου είπε ψέματα ότι φταις εσύ.Btw αν πήγαινε στον γιατρό υπάρχει θεραπεία για αυτό το πρόβλημα. Μάλιστα έχει και όνομα. Ψυχογενης απώλεια στύσης.
Η επιστημονική μου άποψη είναι οτι όντως σε μούντζωσε κάποιος και τα τραβάς αυτά νέα κοπέλα :ΡΠάντως μεγάλο αρχηγόπουλο ο δικός σου. Δεν είχε τα @@ να σου πει στα ίσια οτι δεν γουστάρει ή (και) δεν μπορεί οπότε να πάρεις το δρόμο σου, και ειπε οτι ήταν η διάγνωση του γιατρού. Κι εσύ φοβάσαι μην κακοχαρακτηριστείς. 1 χρόνο σχέση χωρίς σεξ και το μέλημά μας είναι να μη μας προσβάλλουν κάτι άγνωστοι σε ένα σάιτ.
Σε όλους τους ανθρώπους το σεξ είναι αυτό που τους ενδιαφέρει φυσιολογικό είναι.Αν εσύ περνάς καλά όμως με το παιδί και θες να είστε μαζί δοκιμάστε όλους τους τρόπους βιαγκρα, μαγικά βότανα, ξορκια δεν ξέρω. Αλλιώς υπάρχει και η λύση της προηγούμενης εξομολογήτριας που κάθε 3 μήνες αλλάζει σύντροφο.
Scroll to top icon