ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2019 | 13:22

Μετανάστευση.

Αποφοίτησα από το φυσικό πρόσφατα στα 4 χρόνια με αρκετά καλό βαθμό και αποφάσισα να μετακομίσω στο αγόρι μου που ζει στο Βουκουρέστι. Είμαι σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο και η πόλη μου αρέσει πάρα πολύ μιας και έχω μείνει κάποιους μήνες εκεί μαζί του. Τα έχουμε 3 χρόνια και εκείνος ζει εκεί πέρα 1 χρόνο. Είμαστε ακόμα πολύ ερωτευμένοι και η σχέση μας κυλάει αρκετά ομαλά. Λέγαμε από τότε που έφυγε ότι όταν τελειώσω θα πάω και εγώ εκεί ,αλλά τώρα έχω πελαγώσει . Έχω μόνο ένα πτυχίο ,καθόλου εμπειρία και πέρα από πρόφισιενσι στα αγγλικά καμία άλλη ξένη γλώσσα. Ήδη έχω αρχίσει να αποκτάω κάποια ΙΤ skills και να μαθαίνω δειλά δειλά την γλώσσα αλλά τα πράγματα είναι πολύ σκούρα. Έχω ψάξει τοπικές αγγελίες ,δεν βλέπω να υπάρχει κάποια ευκαιρία για μένα και στεναχωριέμαι πολύ. Εν τω μεταξύ στην Ελλάδα έχω μέσο έναν συγγενή και αν του ζήταγα θα μπορούσε να με βοηθήσει πολύ εύκολα. Φοβάμαι πολύ μήπως αποξενωθώ εντελώς από το αντικειμένο μου και καταλήξω να εξαρτώμαι από το αγόρι μου μόνιμα. Έφτυσα αίμα για να βγάλω την σχολή τόσο γρήγορα και πάντα στο μυαλό μου είχα εμάς και τώρα όλα μοιάζουν τόσο δύσκολα και άσχημα. Ο σύντροφος μου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ζήσουμε Ελλάδα αλλά είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσουμε σε όποια πόλη του εξωτερικού καταφέρω να βρω δούλεια εγώ. Αυτό βέβαια μετά από κάποιο διάστημα που δεν θα βρίσκω δουλειά στην Ρουμανία. Είμαι πολύ αγχωμένη. Όσοι έχετε κάποια εμπερία η κάτι να με βοήθησετε πείτε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Στο βουκουρεστι θα βρεις πολύ ευκολα δουλεια αν είσαι καλή σε αυτό που κανεις. Ακομα και αν δε μιλας τη γλώσσα. Πρέπει ομως να την μαθεις κάποια στιγμή. Μη φοβάσαι την ενεργεια στο βουκουρεστι γιατί απλά δεν υπάρχει.
Scroll to top icon