ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2019 | 01:51

και τωρα πως φεύγεις;

Παρασκευή βράδυ βγαινω με την "φίλη μου" για κρασακι ολα κυλάνε όμορφα και ομαλα!Με την συγκεκριμένη κοπελα αρχισαμε να κανουμε παρεα εδω και 4 μηνες.Σε μια συγκεκριμένη χρονική περιοδο της ειχα πει οτι την βλαιπω ερωτικα και απομακρύνθηκα απο αυτην.Ελα που έκανε τα παντα να με κρατήσει..Εεε εγω το συνεχισα σαν μαλακας...Παντα την έβλεπα ερωτικα και πιστεύω το εχει καταλάβει.... αυτο που δεν μπορω να καταλάβω είναι γιατι δεν το σταματάει ολο αυτο...Λοιπον σημερα Παρασκευή βραδυ βγαίνουμε ολα καλα ολα ωραία είχαμε αρκετή σωματική επαφη ετσι οταν την πηγα σπιτι με το αμαξι έκανα κινηση να την φιλήσω και με απεφυγε...εεε λοιπον ηρθε η ωρα να δωσω ενα τελος ....δεν γίνεται ειμαι τρελα ερωτευμένος μαζι της!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
γαμα την ρε φιλε. ατομα σαν αυτην απλα παιζουν, δε ξερουν τι θελουν, εκμεταλευονται αυτους/ες που ειναι τσιμπημενοι μαζι τους, και στο τελος κλαιγονται.Αστην μωρε, μη της δινεις περισσοτερο αερα, και βρες την υγεια σου!
Scroll to top icon