ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2019 | 20:23

Reality shows

Τα τελευταία λίγα χρόνια έγιναν της μόδας αρκετά reality shows στην Ελλάδα. Εγώ, βλέποντας αρκετά reality από τη μανούλα των συγκεκριμένων παραγωγών, δηλ τις ΗΠΑ, από το 2000, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι οι Έλληνες συχνά δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτές οι εκπομπές· ότι δηλ υπάρχει μοντάζ, πολλά είναι στημένα, οι διάλογοι scripted, κτλ. Θυμάμαι π.χ. να διαβάζω στα σχόλια στο youtube κάτω από το Greece´s Next Top Model, να πιστεύουν ότι ό,τι βλέπουν ήταν πραγματικό, οι διάλογοι, οι αντιδικίες,... Παθιάζονταν. Για ποιο λόγο;! Ένα ριάλιτι ξέρεις ότι είναι "στημένο" από πολλές απόψεις, το βλέπεις για να χαλαρώσεις ή ενώ σιδερώνεις για παράδειγμα, δεν είναι για να παθιαστείς!
9
 
 
 
 
σχόλια
Να προσθέσω ότι πρώην παίκτες reality βγαίνουν και λένε ότι είναι στημένο που δεν έχουν κάτι να κερδίσουν.Και τους βλέπεις άλλους ξαφνικά,ήρεμους,καμία σχέση με τα ξεκατινιάσματα μέσα στο παιχνίδι.Δηλαδή οκ λένε δικαιολογίες του τύπου άνθρωποι είμαστε μας πίεζαν και μας έλεγαν ψέματα για να ξεκατινιαστούμε,δήθεν ότι ήταν αληθινοί και λένε όλους τους άλλους ψεύτικους.Μόνο από εκεί βγάζει μάτι ότι όλα είναι ψεύτικα.Δηλαδή όποιος δεν πείθεται από αυτό τι να πω?Ας μην προσβάλλω το νοητικό επίπεδό του.
Προτιμώ την φράση:Τα μέτρια μυαλά σκέφτονται παρόμοια για να ταυτιστώ.Ή τα μέτρια(εγώ) με τα μεγάλα(εσύ)<3Θα φτιάξουμε δικές μας φράσεις:DΥΓ Δεν στην πέφτω απλά σε συμπαθώ.
Scroll to top icon