ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2019 | 01:10

Μάζωξη σχολιαστών

Κάθε λίγους μήνες θυμάμαι να βλέπω ένα χαμούλη στα σχόλια από σχολιαστές που έχουν συναντηθεί και όταν θυμώνουν ο ένας με τον άλλο, αρχίζουν τις προσωπικές επιθέσεις με αποκαλύψεις. Με αυτό και μόνο ως δεδομένο, πώς είναι δυνατόν να γίνει κάποια μάζωξη που προτείνετε μερικοί κατά καιρούς;Χώρια την απώλεια της ανωνυμίας που προσφέρει η στήλη.Χώρια ότι, προφανώς, δε μένουν όλοι οι σχολιαστές στην Αθήνα όπως υποθέτετε.Τα υπέρ ποια είναι;!
7
 
 
 
 
σχόλια
Eγώ πάντως αν ήμουν Αθήνα και ήθελα να γνωρίσω πολύ κάποιον από εδώ, θα του το έστελνα σε mail και αν δεν το είχα ανοιχτό θα του ζήταγα να το ανοίξει. Σαφώς και υπάρχει νόημα..! Αν μιλάω πχ με την Ανια ας πούμε εδώ μέσα 4 χρόνια πάνω κάτω είναι απολύτως λογικό να θέλω να δω ποια είναι. Αν εβλεπα ότι δεν μου εκανε απλά θα αγνοούσα τα σχόλια της εδω όπως κανω και με άλλους που ξερω οτι δεν ειμαστε κοντα σε τρόπο σκέψης.Δεν είναι λογικη το "αν ειναι να φαγωθουμε ας μην γνωριστουμε¨"
Scroll to top icon