ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2019 | 15:40

δυστυχώς

Θα ήθελα να πω κάτι που βλέπω να συμβαίνει γύρω μας.Οι αδύναμοι θα έπρεπε να δέχονται περισσότερη αγάπη από τους ανθρώπους αλλά δυστυχώς αρκετές φορές αυτό δε συμβαίνει.Δεν θέλω να γενικεύσω, δεν λέω ότι παντού και πάντα συμβαίνει αυτό, αλλά δυστυχώς πολλές φορές έτσι γίνεται.Τι θέλω να πω: Στους αδύναμους ανθρώπους θα έπρεπε να απλώνουμε το χέρι.Στους εσωστρεφείς, στους λυπημένους, σε όσους έχουν οικονομικά προβλήματα, σε όσους έχουν τη θλίψη ζωγραφιασμένη στα μάτια τους, σε όσους είναι τσακισμένοι από τη ζωή. Οποιασδήποτε ηλικίας τέτοιους ανθρώπους.Αντίθετα αδιαφορούμε για τους παραπάνω και τρέχουμε να μπούμε στη σειρά των θαυμαστών και των φίλων όσων είναι δυνατοί, εξωστρεφείς, δυναμικοί, πλούσιοι, πουλάνε μούρη,κτλ...Ξέρω θα πείτεδε θέλουμε τη μιζέρια αλλά η εξομολόγηση δεν εννοεί αυτό.Ελπίζω έστω ένας να καταλάβει τι εννοώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν βρίσκω τίποτα κακό και λάθος σε αυτό που γράφεις,μόνο που η μιζέρια δεν είναι ελκυστική. Είναι θέμα χαρακτήρα κάποιοι θα σκεφτούν όπως εσύ ,άλλοι πάλι θα προτιμήσουν κάτι πιο ευκολο.Ευτυχώς που δεν είναι όλοι οι άνθρωποι αδιάφοροι και παρτακηδες.
Το βλέπεις να συμβαίνει γύρω σου σίγουρα, αλλά δεν νομιζω(χωρίς να γνωρίζω βέβαια σίγουρα) να κάνεις κάτι πέρα από το να εκφράζεις εδώ τη δυσαρέσκεια σου. Αναρωτησου, θα ήθελες εσύ ο/η ίδιος/α, να έχεις δίπλα σου κάποιον πετυχημενο, όμορφο, χωρίς συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα, ή το αντίθετο; Θα έκανες κάποια κίνηση για να πλησιάσεις κάποιον που βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση ή θα προτιμούσες κάποιον πιο έξω καρδιά; Θα "αντέχες" να είσαι δίπλα σε καποιον, που καθημερινά παλεύει με τον εαυτό του και τα συναισθήματα του, με κάποιον αποτυχημένο, μη καταξιωμενο (στοιχειωδώς τουλάχιστον) στην κοινωνία; Με λίγα λόγια, αναρωτησου πρώτα εσύ αν θα τα έκανες όλα αυτά που γράφεις, γιατί στα λόγια όλα είναι πανευκολα.
Αυτό το πως θα φερθεί ένας άνθρωπος είναι θέμα συνείδησης και χαρακτήρα. Απλά να ξέρεις πως όλοι οι άνθρωποι έχουν μία δύναμη, έστω μια μικρή κουκκίδα να σηκωθούν ξανά. Όλοι αξίζουμε κάτι καλύτερο, απλά θέλει προσπάθεια μες τη θλίψη.
Scroll to top icon