ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2019 | 11:26

Κοριτσια

Καταλαβετε πως δεν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι οπως νομιζετε.Δεν σημαινει πως επειδη πληγωθηκατε απο την προηγουμενη σας σχεση οτι ετσι θα ειμαστε ολοι και πως θα σας συμπεριφερομαστε με τον ιδιο τροπο.Για αυτο ο καθενας ειναι διαφορερικος.Οποτε μην βγαζετε κομπλεξ,μην προσπαθησετε να δειξτε κατι διαφορετικη δηλαδη μην καταληγειτε να ειστε ο ψευτικες διεξτε τον πραγματικο σας εαυτο εγω προσωπικο αυτο γουσταρω.Και μην ειστε κατσουφιασμενες και ξυνες οταν προσπαθει ο αλλος να αας μιλησει να σας πιασει συζητηση για ενα θεμα μην τον σνομπαρετε λες και τα ξερετε ολα και δεν σας πει να του μιλησετε απαραιτητα για να κανετε κατι εστω και στο φιλικο ρε κοριτσια μιληστε.Αν δεν μιλατε ειστε σαν τις γλαστρες απο τα ανθοπωλεια αν ηταν να παρω μια τετοια γλαστρα στο σπιτι να της μιλαω.Τελος εκει που λατε να το παιξετε δηθεν δυνατες μονο αυτο δεν ειστε.Ετσι δειχνετε μεγαλυτερη αδυναμια και ανωριμοτητα οποτε μην βγαζετε κομπλεξ γιατι μονο δυναμικες δεν ειστε.Αν το παμε ετσι τοτε αν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι τοτε και οι γυναικες ετσι ειναι αν το λεγε καθε αντρας αυτο και τοτε δεν θα εκανε με καμια σχεση.Απλα μην φοβαστε να υποκειψετε σε κατι γιατι φοβαστε μην δειξετε αδυναμια καντε το χατιρι και μιληστε να περασει ωραια η βραδια να βρεθειτε σε μια παρεα γιατι δειχνετε πολυ αδυναμες μην ριξετε το εγω σας.Αλλα η καθεμια ενταξει οτι θελει δεκτω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεκτό, αγαπητέ, ότι όλοι οι άντρες δεν είναι ίδιοι.Εσείς ωστόσο, γιατί απευθύνεστε στις γυναίκες σαν να είναι ένα πράγμα κι αντιδρούν όλες με τον ίδιο τρόπο;Ό,τι ισχύει για τους άντρες, ισχύει και για τις γυναίκες. Μην τσουβαλιάζετε, για να μη σας τσουβαλιάζουν. Όλα από το μυαλό αρχίζουν. Ό,τι κουβαλά κανείς εκεί μέσα, το βρίσκει μπροστά του.
Scroll to top icon