ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2019 | 18:16

Σχέση και έξοδοι

Γενικά δουλεύω από μικρή όποτε ξέρω πως είναι να συντηρείς τον εαυτό σου και να μετράς κάθε ευρώ που σου μένει. Πολλές φορές κάνω σφιχτές οικονομίες μέσα στη βδομάδα για να μπορέσω να πιω ένα ακόμη ποτό η ένα ακόμη καφέ μέσα στο σκ. Τους τελευταίους μήνες έχω μια σχέση αρκετά σοβαρή που βγαίνουμε πολύ συχνά μαζί. Δεν ειμαι της άποψης ότι πρέπει να κερνάει συχνά η σε κάθε έξοδο άλλα δεν έχει κάνει ποτέ την κίνηση. Και ενώ δεν με χει ενοχλήσει ποτέ αυτό όταν βγήκαμε με άλλα δύο ζευγάρια για ποτό, τα αγόρια κερνουσαν τις κοπέλες τους ενώ εμείς πληρώσαμε μισα μισα. Εκείνη τη στιγμή μου κακοφανηκε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Όχι πως έχει σημασία, αλλά και εγώ δεν θα χαιρόμουν στην θέση σου...... Απο την άλλη, μήνες τώρα ξέρεις πως έτσι είναι και δεν έχεις πρόβλημα. Γιατί να έχεις τώρα; (Ή σε ενοχλεί γενικά θέλω να πω ή καθόλου. Άποψή μου πάντα :) )
Scroll to top icon