ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2019 | 17:34

Shame

Ειμαι αγορι 24 ετων.Τι προηγουμενη εβδομαδα εζησα μια απ'τις πιο ντροπιαστικες εμπειριες ζωης.Ειχα κανονισει ραντεβου με το γιατρο μου για εξεταση κοιλης.Κλαιν μαιν λεω εχει δει 100αδες γυμνους δεν ειχα θεμα.Φτανω στο ιατρειο μου λεει ο δοκτορ γδυσου και ξαπλωσε. Τα βγαζω και ξαπλωνω.Μου λεει μισο λεπτο λιγο ερχομαι σε λιγακι.Και μολις ερχεται φερνει μαζι του 12 μαθητες τους για τους δειξει που ειναι η κοιλη.6 αγορια και 6 κοριτσια. Εχω μεινει κοκκαλο ,ναεχω καταϊδρώσει απο αμηχανια και ηθελα εκεινη τη στιγμη να μετακομισω σε αλλο πλανητη... Δεν εχω νιωσει ποτε τοσο ντροπη.
15
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά χαλαρώστε.Δεν είναι κάτι που οι μαθητές δεν έχουν ξαναδεί, και αυτοί κάπου θα πρέπει να εξασκηθούν και κάπως θα πρέπει να μάθουν. Μην αγχώνεσαι, ούτως ή άλλως ούτε που θα σε θυμούνται το μυαλό τους ήταν στην εξέταση όχι στο γυμνό κορμί σου,ούτε στο πρόσωπό σου με σκοπό να σε θυμηθούν αργότερα.
Troll alert! Κατ' αρχάς δεν είναι μαθητές του, είναι γιατροί. Κατά δεύτερον, αυτά τα μαθήματα που λες, δεν γίνονται στο ιδιωτικό ιατρείο αλλά σε νοσοκομείο. Και τρίτον, ο ασθενής ενημερώνεται εκ των προτέρων ότι στην εξέταση θα είναι και γιατροί που κάνουν ειδικότητα.
Από την στιγμή που θα πας σε ένα δημόσιο νοσοκομείο το οποίο συνεργάζεται με ένα πανεπιστήμιο είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν ειδικευόμενοι ιατροί αλλά και φοιτητές νοσηλευτές ή νοσηλεύτριες. Δεν μπορείς να αρνηθείς την παρουσία τους αλλά ούτε είναι και ο γιατρός υποχρεωμένος να σε ρωτήσει αν συμφωνείς όσον αναφορά την παρουσία τους.
Scroll to top icon