ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2019 | 14:12

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια

Πριν τρία τέσσερα χρονακια γνώρισα κάποιον μέσω κοινών γνωστών χωρίς να χουμε ποτέ πολλά πάρε δώσε.τελοσπαντων, έμαθα αργότερα από άλλους ότι με γουστάρε αλλά ήμουν σε σχέση και δεν με ενδιέφερε κιόλας σαν άντρας. Τώρα εγώ είμαι παντρεμένη κ έχω και ένα παιδάκι . έπιασα δουλειά και έτυχε να δουλεύει κ αυτός εκεί. Λόγω ωραρίων δεν βλέπομαστε συχνά αλλά όποτε συναντιομαστε είναι ξεκάθαρο το τι λέει με το βλέμμα τού και το πονηρό χαμόγελο. Οκ, ας πάρουμε την εκδοχή ότι με θέλει ακόμα μετα από τόσο καιρό. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να μη ξενερώνει πλέον που είμαι μάνα (άσε το παντρεμένη τόσα έχουμε ακούσει). Δηλαδή δεν τον άγγιξε καν αυτή η αλλαγή στη ζωή μόυ; Τόσο επιμονή για έναν π@@@? Γιατί γιατί αυτό με θέλει δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο με αυτή τη στάση του. Δε μπορεί να παίξει με καμία άλλη ? Με αναστατωνει όλο αυτό γιατί έχει αρχίσει να μου αρέσει τώρα πού τον ζω περισσότερο και νιώθω ένοχη και ανίκανη να το σταματήσω. Συμβουλές και κραξιματα δεκτά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Είχα ένα συνάδελφο που πήγαινε μόνο με παντρεμένες για να αποφεύγει τη δέσμευση και τις εξόδους/εκδρομές κλπ. Σε καλυψα; Ωραία τονωθηκε ο εγωισμός σου, μέχρι εδώ όμως.
Οι αλλαγές στη ζωή μας αγγίζουν σχεδόν αποκλειστικά εμάς τους ίδιους. Άρα η δίκη σου αλλαγή αφορά εσένα πρωτα απο όλα,τον άντρα σου και το παιδί σου.Τον άλλον δεν τον ενδιαφέρει η αλλαγή στη δίκη σου ζωή. Παρεπιπτόντως αυτός ο άλλος βλέμματα σου ρίχνει και πονηρά χαμόγελα, δε σου έχει πει και δεν έχει κάνει το οτιδήποτε που να σε κάνει να «μην μπορείς να σταματήσεις».
Scroll to top icon