ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2019 | 00:29

Συμπέρασμα

Λοιπόν όλοι εσείς οι πληγωμένοι και απαγοητευμένοι από τις σχέσεις που σκέφτεστε να πάρετε αυτό το τηλέφωνο ή να στείλετε αυτό το μήνυμα ξέρετε κάτι ;; Στείλτε το ρε παιδιά πείτε ότι είναι να πείτε η κάντε ότι είναι να κάνετε..για εσάς, όχι για αυτούς τουλάχιστον μέσα σας θα ξέρατε ότι εξαντλήσατε όλα τα περιθώρια μέχρι τέλους θα είστε ήσυχοι μετά ..δεν χωράνε εγωισμοι στην αγάπη μην το βλέπετε έτσι.μετα θα ηρεμήσετε και η ψυχή και το μυαλό σάς Καλό βράδυ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ. Κι εγώ έκανα την τελευταία απόπειρα πριν ακριβώς ένα χρόνο (Φεβρουάριος και του Αγ. Βαλεντίνου). Άνοιξα όλα μου τα χαρτια, είπα πως νιώθω εδώ και τόσα χρόνια, δεν έκρυψα τίποτα, κανένα παιχνίδι. Δεν πήγε όπως θα ήθελα. Αλλά ένα χρόνο μετά, τουλάχιστον ξέρω ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Και πλέον το έχω χωνέψει και η ζωή μου συνεχίζεται. Αργά αλλά σταθερά ανοδικά.
Καλό είναι να ξέρουμε πότε πρέπει να μπει ένα όριο όμως.Οκ η ερωτική εξομολόγηση, οκ να παίξεις τη τελευταία σου κάρτα.Αλλά ρε φίλε, υπάρχει ένα σημείο που απλά καταντάς γραφικός..
Δεν είναι μόνο θέμα εγωισμού. Πολλές φορές χρειάζεται να σεβόμαστε την επιθυμία του άλλου ανθρώπου να προχωρήσει στη ζωή του ή να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να μην κάνουμε πισογυρισματα σε σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους.
Scroll to top icon