ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2019 | 13:04

Ο βασιλιάς της μοναξιας

Καλο επαγγελμά , ωραιο σπιτι , αυτοκίνητο , εξοχικο αλλα τι κέρδισα ;; Tίποτα ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΑΝΑ :(Εμεινα με ερωμένη την μοναξια μου στα 43 μου Ποτε δεν με κάλεσαν σε ρεβεγιον , την λέξη παρτι την θυμάμαι απο στο Δημοτικο Κάποιοι ελαχιστοι γνωστοι και 2 γονείς .Το μόνο θηλυκο που ερχεται σπιτι μου και αυτη σπάνια είναι η μαυρη γάτα της γειτονιας.Το ουίσκι και τα τσιγάρα οι μονοι μου συντροφοι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κόψε ποτό και κάπνισμα. Άρχισε υγιεινή διατροφή, άσκηση, πίεσε τον εαυτό σου αν χρειαστεί να βλέπεις τα πράγματα αν όχι θετικά, τουλάχιστον υπό άλλη οπτική γωνία... Αν έχεις την άνεση, πάρε μια γατούλα να είναι όλη δικιά σου, είναι εξαιρετική συντροφιά.Το πώς μας βλέπουν οι άλλοι και τί είναι διατεθειμένοι να κάνουν μαζί μας, ή για εμάς, αρχίζει και τελειώνει στο πώς εμείς οι ίδιοι βλέπουμε τον εαυτό μας (τί "αύρα" εκπέμπουμε) και τί κάνουμε εμείς για τον εαυτό μας, πρωτίστως. Φυσικά, δεν γίνονται όλα ούτε αυτομάτως, ούτε ως διά μαγείας, θέλει κόπο, τρόπο και επιμονή. Να βλέπεις πρώτα αυτά που κατέχεις και που έχεις πετύχει, όχι εκείνα που σου λείπουνε.
Scroll to top icon