ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2019 | 18:36

Κάποια συμβουλή σε όλα αυτά που θα διαβάσετε; χωρίς να με υποτιμήσετε η να με κοροϊδέψετε.

λοιπον θελω να γραψω τα εσωψυχα μου εδω μεσα γιατι θα σκασω. 1. Δεν κανουμε σεξ. βασικα εχουμε να κανουμε 1 μηνα. 2. Δεν εχω ορεξη να κανω, οχι οτι δεν με καυλωνη, απλα δεν εχω ορεξη. 3. Δεν ξερω αν τον θελω η οχι. Βασικα τον θελω, αλλα με ξενερωνει πολυ.4. Εχει γινει λιγο ποιο πολυ γκρινιάρης.5. Τον ενοχλει οτι και να κανω 6. Ειμαστε μαζι 2,5 χρονια και δεν νιωθω οπως τοτε.7. Ειμαι παρα πολυ ζηλιαρα και εχω μεσα που παρα πολλες τοξικες σκεψεις που που εχουν δημιουργηθει τοσο καιρο απο καταστασεις του παρελθοντος και δεν λενε να αποχωρίσουν8. Νομιζω οτι παιζει το ματι του δεξια και αριστερα.Αυτα ειναι τα κακαΤωρα παμε στα καλα.1. Οταν ξαπλωνουμε για να κοιμηθουμε, ολα αυτα τα παραπανω τα διαγραφω.2. Οταν με παιρνει επισης αγκαλια τα διαγραφω.3. Οταν λειπει απ το σπιτι μου λειπει, ποσο μαλλον να ειναι και μηνας.4. Ειιμαι πολυ λυπημενη που η σχεση μας εχει φτασει ως εδω.5. Εξακωλουθει να μου λεει ποσο ομορφη ειμαι, αλλα εγω να μη τον πιστευω.Γενικα δεν ξερω τι μου γινεται.Σημερα μου ειπε σαγαπαω καθως εφευγε, του ειπα κι εγω σαγαπαω, και με λεει με την μια ψευτρα, και τον λεω κι εγω πισω, και μου λεει μετα ε τοτε ειμαστε και οι δυο ψευτες. κι εφυγε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν εχετε εμπιστοσυνη μεταξυ σας, εκτος κι ειναι ο ενας πανω στον αλλον. Δυσκολο να φτιαξει αυτο. Απαιτει αμοιβαιο σεβασμο και ειλικρινεια.Υ.Γ Το "δεν ξερω αν τον θελω αλλα βασικα τον θελω" δειχνει οτι ουτε με τον εαυτο σου δεν εισαι ειλικρινης, ποσο μαλλον μεταξυ σας.
Νομίζω ότι υπάρχει αγάπη και όχι έρωτας. Φαίνεται ότι δεν είσαι ικανοποιημένη από αυτό (λογικό). Επομένως δεν τον θες εξ ολοκλήρου. Μια σχέση είναι υγιής όταν τον θες και μόνο τον θες χωρίς να αμφιβάλλεις και να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Αυτό έχω να σου πω. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σου πω να χωρίσεις ούτε να μείνεις μαζί του. Δεν είμαι εσύ και δεν ξέρω πως ακριβώς νιώθεις. Λέω να χαλαρώσεις ώστε να πάρεις την καλύτερη απόφαση. Δεύτερη λύση: πάνε (ή παντε μαζι) σε κάποιον ειδικό.
Scroll to top icon