ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2019 | 15:52

Χωρίς να θέλω να το παιξω

Αλλά ρε παιδιά δεν γίνεται να κάνεις παρέα πλέον με κοπέλα.Να κάνεις μόνο μια φιλία μαζί τους και τίποτα παραπάνω.Να τους λες τα μυστικά σου και να περνάτε καλα.Με όσες επιχείρησα να κάνω φιλιά ,με έβλεπαν ερωτικά και ενώ δεν ήθελα να τις απογοητεύσω,τα κατάφερα.Οταν σας προσεγγίζει το άλλο φύλο ,δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σας την πέφτει,ελεος
8
 
 
 
 
σχόλια
Είναι πολύ απλό. Όσες προσεγγισες με σκοπό να γίνουν φίλες σου δεν σε θέλουν για φίλο τους! Σίγουρα κάποιες θα σε γουσταραν ερωτικά οπότε δεν τους βγαίνει το φιλικό και οι υπόλοιπες απλά δεν ήθελαν.Αν το έχεις τόσο πολύ ανάγκη πρέπει να βρεις κάποια που να την ενδιαφέρει η φιλία σου .Επίσης, δεν μας λες τι ηλικία έχεις. Πίστεψέ με και η ηλικία σου μπορεί να περνάει λάθος ή μπερδεμένα μηνύματα στην άλλη μεριά. Είναι ένας λόγος πχ οι συνομιληκες σου στη πλειοψηφία τους μπορεί να ενδιαφέρονται πιο πολύ για σχέση και όχι για φιλία.
Ε, όχι και «σιγά το πράγμα!»! Οι γυναίκες μεγαλώνουν με διαφορετικό τρόπο από τους άντρες, τους επιτρέπεται να εκφράζουν ενδελεχώς τα συναισθήματά τους σε συζητήσεις, κι αυτό μπορεί να είναι πολύ ανακουφιστικό για έναν άντρα που, συνήθως, δε βρίσκει αυτή τη δυνατότητα έκφρασης σε αντρικές φιλίες. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει κι ακούσει από φίλους, και φίλες που έχουν φίλους.
Επίσης οι γυναίκες θέλουν να έχουν ως φίλο έναν άντρα και να ακούνε τη γνώμη του και την οπτική του πάνω σε κάποια θέματα που πολλές φορές είναι τελείως διαφορετική απ' ό,τι η οπτική μιας γυναίκας φίλης.
Scroll to top icon