ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2019 | 13:12

"Εύκολη"

Μια φίλη μου Οκτώβριο βγήκε από μια σχέση, μετά από κανένα 10ήμερο ήταν με άλλον χωρίς να έχουν σχέση μέχρι Δεκέμβριο, και αρχές Ιανουαρίου ξεκίνησε σχέση με άλλο παιδί μέχρι τώρα που ακόμα είναι μαζί. Το θέμα είναι πως μέσα στην παρέα συζητιέται κάποιες φορές επειδή της έχουμε μιλήσει για το ότι είναι γρήγορη η αλλαγή των συντρόφων και εκείνη είπε πως είναι δικαίωμά της. Έχει δίκιο, μπορεί να κάνει ο,τι θέλει και αν νιώθει εντάξει να μη μείνει μόνη καθόλου πάω πάσο απλά έχει αλλάξει...δεν μου αρέσει που λέει πως για να ξεπεράσει τον έναν πάει σε άλλον αφου της δοθεί η ευκαιρία, γιατί οι άνθρωποι δεν ειναι χάπι να σου φύγει η αρρωστια και αυτή το αντιμετωπίζει έτσι. Να της κάνω κουβέντα ή να την αφήσω και να μην εμπλακώ; Υ.Γ: το παιδι με το οποίο είναι τώρα ήταν "ο πλατωνικός έρωτας" μιας άλλης φίλης μας και το ήξερε εδώ και ένα χρόνο. Αφού την ρώτησε αν εχει το οκ να κάνει κάτι μαζί του, η φίλη (κακώς) κατάπιε την πίκρα της και είπε ναι. Από τότε βασανίζεται όπως έχει πει αλλά αυτή είναι ακόμα μαζί του.
9
 
 
 
 
σχόλια
Δε χρειάζεται να της πεις κάτι. Αυτό που κάνει ναι, δεν είναι υγιές αλλά χρειάζεται να το συνειδητοποιήσει μόνη της, όταν θα είναι έτοιμη. Εκτός αν σου ζητήσει τη γνώμη σου. Είναι πολύ λεπτό θέμα.
Το φταίξιμο είναι της άλλης που έδωσε το οκ στην ..τανα να πάει με τον πλατωνικό της έρωτα λες και είχε ξεμείνει από επιλογές πούτσας και αν δεν τον έτρωγε από τον συγκεκριμένο θα ερχόταν το τέλος του κόσμου.
Και μόνο που χρησιμοποιείς ως τίτλο το "Εύκολη", με προδιαθέτεις αρνητικά για ότι και αν έχεις να πεις, δε πα να έχεις και δίκιο. Περνάει γρήγορα από δεσμό, σε δεσμό. Δικαίωμά της όπως πολύ σωστά είπε και δεν σας πέφτει και λόγος.Σε ότι αφορά τον πλατωνικό έρωτα της άλλης φίλης που είναι νυν δεσμός της εν λόγω φίλης και με τις "ευλογίες" της, να είχε τα κότσια να τον διεκδικήσει η πρώτη και να μην κάθεται να την θάβει μαζί σου πίσω απ' την πλάτη της τώρα. Προσωπικά, αν ήξερα κόλλημα φίλης με συγκεκριμένο πρόσωπο, ούτε που θα σκεφτόμουν να επιδιώξω να γνωριστώ καλύτερα μαζί του. Κάποιοι, σαν και τη φίλη σας, το βλέπουν πιο χαλαρά. Ναι, συμβαίνει, μας αρέσει δε μας αρέσει. Σημειωτέον, ότι ενημέρωσε και εκ των προτέρων. Δεν σας το σέρβιρε έτοιμο-πάει-έγινε, δηλαδήΚαι στην τελική ρε παιδιά, αν δεν την γουστάρετε πια ή τρέμετε μην σχετιστεί με τους πρώην/νυν/υποψήφιους σας, απλά σταματήστε να κάνετε παρέα μαζί της. Τα πισώπλατα και τα θαψίματα, δεν τιμούν κανέναν μας.
Δεν θα μπορουσα να καλυφθω περισσότερο. Η κοπέλα ειναι ευθεία μαζι σας, δεν σας έφερε προ τετελεσμένου, παρολο που διεκδικησεις τυπου "τον ειδα πρώτη" ειναι γυμνασιακου χαρακτήρα και δεν μπορουν να αποτελουν μέτρο συμπεριφορών ΑΣΧΕΤΩΣ τι κινήσεις κανει τελικα το νέο εμβόλιμο -υποτιθεται, μιας και το απωθημένο τα νυχια του μυρίζει- μέλος.Τον ελεγχο στο βρακί της που κάνει η παρέα δειχνει πολλά και το επίπεδο ανωριμότητας και απειρίας απο την αληθινη ζωή.Επισης ειναι ένα ανουσιο φαλλοκρατικό κατάλοιπο που εξυπηρετεί τον έλεγχο της μικρής σας αγέλης. Όσους διαισθανεστε ως διασπαστικά στοιχεία τους περιθωριοποιείτε με την ταμπελα αυτή, ωσάν η σοβαροφάνεια να αποτελει παρασημο (μια και στις ηλικιες που αφορα η παρούσα εξομολογηση ουτε ιδιάιυερα σοβαρές ειναι οι σχέσεις που δημιουργουνται, ουτε ιδιαιτερα εκμαυλιστικές οι συνεύρεσεις. Επομενως απλως μισειτε αυτό που δεν εχετε το θάρρος να κάνετε. Λυπάμαι που το λέω χοντρα, αλλα σιγα τον τραυματισμο των νεαρων που μεταπήδησε η συγκεκριμένη...να'χαμε να λεγαμε.
Αυτό ακριβώς, Καραβάν' μου!Και ισχύει σε όλες τις ηλικίες. Έχω φυσική αλλεργία πια σε τέτοιου είδους πρακτικές και με το που βλέπω να σκάει μύτη αυτός ο πλασματικός ανταγωνισμός, η επιπόλαια τοποθέτηση "ταμπέλας" για την ανάδειξη της πιο λόβαμπλ και φάκαμπλ, από τους άντρες, γυναίκα και το δήθεν καλοπροαίρετο θάψιμο "εγώ για σένα τα λέω βρε κουτό", κόβω παρτίδες επί τόπου.
Και πολυ καλα κάνεις Φουρφουλάκι! Η σοβαροφάνεια κι ο φαρισαισμος ξεσαλωνουν στην κοινωνία γενικώς (κι όντως απλώνονται και σε ευρυτατο πεδίο ηλικιών) κι ειναι στο χέρι μας να μην συμμετέχουμε στην υποβάθμιση αυτή.
Μπορείς να της κάνεις μια κουβέντα, αν πιστεύεις ότι θα είναι για το καλό της. Αλλά και έτσι να συνεχίσει δικαίωμά της.Ούτε εμένα θα μου καθόταν καλά, αν φίλη μου τα έφτιαχνε με κάποιον που ήξερε ότι μ' άρεσε. Αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα της, πιστεύω.
Scroll to top icon