ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2019 | 15:58

Τώρα τι κάνουμε;

Καλησπέρα σας,Εδώ και 3 μήνες έχω ξεκινήσει μια σχέση με μια κοπέλα. Ενώ μέχρι στιγμής όλα καλά, χθες μου ανακοινώνει ότι ίσως της αρέσουν και άτομα του ίδιου φύλου, και ότι νιώθει πολύ μπερδεμένη κλπ. Εγώ φυσικά έπεσα από τα σύννεφα. Δε είπα κάτι, και προσπάθησα να τη στηρίξω γιατί εκτιμάω την ειλικρίνεια της. Αυτό το διάστημα είναι γενικά μπερδεμένη, γιατί είναι σε μια φάση μετακόμισης στο εξωτερικό για δουλειά και είναι όλα μέσα της μύλος. Όμως αυτό με το ότι ίσως της αρέσουν και άλλες γυναίκες μου έκανε εντύπωση. Να τονίσω ότι έχουμε κάνει κανονικά σεξ και ήταν όλα φυσιολογικά. Μου είπε ότι τώρα τις τελευταίες μέρες το παρατήρησε αυτό, και δε το είχε παλιότερα. Τι μπορεί να συνέβη και ξαφνικά να νιώθει έλξη και για το ίδιο φύλο; Νιώθω εντελώς μπερδεμένος και φυσικά δε ξέρω πως να το χειριστώ. Να τονίσω πως η κοπέλα είναι 23 ετών και εγώ είμαι 26. Επίσης αυτό το διάστημα είμαστε σε απόσταση, αλλά σύντομα θα πάω και εγώ στην ίδια χώρα που θα πάει και αυτή!
5
 
 
 
 
σχόλια
Συζήτησέ το μαζί της. Το ίσως της αρέσουν και άτομα του ιδίου φύλου δεν σημαίνει κάτι. Από την άποψη ότι δεν θέτει νέα δεδομένα στη σχέση. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι θα μπορούσε κάλλιστα να πει, ναί είμαι σε σχέση μαζί σου αλλά επίσης μου αρέσουν οι ξανθοί άντρες. Καταλαβαίνεις; Θεωρητικά, αν μου το έλεγε αυτό γυναίκα σε σχέση θα καταλάβαινα ότι θέλει να πειραματιστεί, να δει κάτι άλλο. Ίσως να ήταν ο τρόπος της να μου δηλώσει ότι μάλλον προτιμά μια ελεύθερη σχέση. Γι' αυτό το λέω. Καλύτερα συζητήστε το να δείτε τις προθέσεις σας. Μπορεί να σου πει, θέλω να πειραματιστώ. Κι ας κρατήσουμε τη σχέση. Δεν ξέρω, οι επιλογές είναι άπειρες, δυστυχώς δεν υπάρχει αντικατάστατο της πολύ ειλικρινής συζήτησης μεταξύ σας.
Βρε, μη μασάτε όταν σας πετάνε το μπαλάκι. Δεν είναι πρόσφατη ανακάλυψή της, η σεξουαλική προτίμησή της και στα δύο φύλα. Πιθανόν έχει δοκιμάσει, μπορεί όμως και όχι, αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι θα ήθελε να δει το θέμα πιο επισταμένα.Όπως και να έχει, σε προετοιμάζει, με εντελώς λάθος τρόπο, για τις αλλαγές που έχει στο μυαλό της, ούσα μόνη της στο εξωτερικό πια.Δεν φταις εσύ σε κάτι, δεν φταίει κάτι που έκανες ή δεν έκανες, δεν φταίει κάτι που είπες ή δεν είπες. Το ξεκαθάρισμα των προτιμήσεών της καθώς και της εξέλιξης της σχέσης σας, είναι δική της δουλειά, εφόσον αυτή έθεσε θέμα. Το δικό σου κομμάτι έγκειται στο να αναλογιστείς αν σε ενδιαφέρει μια τέτοια αλλαγή στα θεμέλια της σχέσης σας και να δράσεις αναλόγως πια, με γνώμονα τα δικά σου "θέλω".
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για εκείνη. Σκέψου καλά το ενδεχόμενο να μη μετακομίσεις στην ίδια χώρα με εκείνη. Αν τελικά προχωρήσεις και εσύ σε αυτό το βήμα, καλό θα ήταν να μη μείνετε μαζί και να αναπτύξεις δικό σου κύκλο γνωριμιών.
Scroll to top icon