ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2019 | 15:46

Ρε θα τρελαθώ!

Να σου τη λέει ο προϊστάμενος που έφυγες 20 λεπτά μετα από τη λήξη του ωραρίου σου. Ότι και καλά φαίνεται άσχημο τη στιγμή που όλοι κάθονται. Τη στιγμή όμως που εγώ έχω ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ με αυτά που κάνω, που οι υπόλοιποι κάνουν διαφορετική δουλειά απο μένα, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;; είναι παράλογο που φεύγω στην ώρα μου το κέρατο μου;; που να σημειώσω οι άλλοι κάθονται για το φαίνεσθαι παραπάνω, και όχι πάντα. Και αυτό το λέω με κάθε σιγουριά. Ρε γαμωτο θα κάνω εμετό με αυτά που ακούω! Είναι δυνατόν;;
4
 
 
 
 
σχόλια
Λες και το εγραψα εγω!Εχω περάσει ακριβως το ιδιο το λες. Μου την ελεγαν και οι "συναδελφοι" οτι και καλα φευγω σφαιρα κιολας και δε κρατιεμαι.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ απο τη στιγμη που τελειωσα τη δουλεια μου και δεν εχω ορεξη για να βλεπω τις μουρες σας να κουτσομπολευουν αβερτα καθε μερα!
"Αν σήμερα το βράδυ πεθάνεις, αύριο το πρωί ο εργοδότης σου θα βάλει αγγελία και θα σε αντικαταστήσει. Για τους συγγενείς και τους φίλους σου όμως θα είναι μεγάλη η απώλεια".Το διάβασα κάπου τις προάλλες και σκέφτηκα πόσο σωστό είναι. Οπότε, όπως λέει και η θεία, κακώς κάθεσαι και το 20λεπτο. Πήγαινε να κάνεις αναμνήσεις και στιγμές με τους ανθρώπους σου.
Απαντας οτι είναι σοβαρό ντεφώ να μην μπορεί να ολοκληρωσει τον ογκο εργασίας του καποιος στο καθορισμένο διάστημα, δεν είναι και για επιβράβευση!Deflect με λίγα λόγια.
Scroll to top icon