ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2019 | 11:32

Απογοήτευση...

Πριν δυο χρόνια αποφάσισα να ασχοληθω με το διαδυκτιακο τροπο γνωριμιών..Αυτό που διαπίστωσα είναι πως δεν αξίζει και τοσο τον κόπο τελικά..ενω ,έχω τη φωτο μου μόνιμα στο προφίλ μου ( με εμφάνιση Νορμάλ) γράφω πολύ ευγενικα κτλ οι κοπέλες που θα επικοινώνησουν θα γράψουν το πολύ 2-3 μηνύματα θα αφήσουν κάποια υπόσχεση στο να βγούμε για καφέ και μετα θα εξαφανιστούν απότομα..αρκετές εξαφανίστηκαν αφού μου έστειλαν και φωτο..ενω ήξεραν απο την αρχή τη δική μου εμφανιση..με καποιες κατάφερα και βγήκα..μια και δυο φορες..μετα συνεχίσαμε να επικοινωνουμε και απότομα εξαφανίστηκαν και αυτες..υποψην,πως με καμια δεν ηρθα σε καποια αντιπαραθεση η παρεξηγηση..φυσικα σε καμια περιπτωση δεν τις κατηγορω..ειναι δικαιωμα τους...ωστοσο,αποφάσισα να ξαναγυρισω στον παλιό καλό ,προ διαδικτυακής αφίξεως ,τροπο γνωριμίας..το να προσπαθείς να γνωρισεις κάποια κοπελα μέσω ίντερνετ, σε μια εποχή τόσο μεγαλης ανασφάλειας, είναι σαν μέθοδο ανευ διδασκάλου..τα αποτελεσματα μάλλον είναι πενιχρά και αμφίβολα...επίσης, δεν ξέρω, αν είναι τυχαίο αλλά όσοι γνωστοί μου γυναίκες και άντρες γνωρίστηκαν μέσω κοινωνικής δικτύωσης οι (8/10 )δεν τα πήγαν καλά τελικά..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ο διαδικτυακός τρόπος γνωριμιών, όπως το λες, δεν είναι παρά μια ευκαιρία ας πούμε πρώτης γνωριμίας. Πάντα, το επόμενο βήμα είναι να γνωριστείτε εξ ιδίαν. Πάντα. Αυτό δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Κι εγώ έχω περίπτωση που γνωρίστηκαν διαδικτυακά, παντρεύτηκαν κι έκανα και παιδί, αλλά θα σου πω ένα παράξενο να σε ξεκολλήσω. Δεν υπήρχε ούτε φώτο, ούτε τίποτα. Περιέργεια μόνο. Τα είπαν, συμφωνήσαν σε ραντεβού. Σου λέω, καμμία φώτο και πάλι. Βγήκαν, τα βρήκαν, παντρευτήκαν. Μην κολλάς στη φώτο. Θέλει ενεργή προσπάθεια. Κανένα διαδικτυακό και καμμία φώτο δεν αντικαθιστά την προσωπική επαφή. Αποκλείεται και ποτέ δεν θα γίνει δύο άνθρωποι να χτίσουν τη ζωή και το μέλλον τους από μια φώτο. Ούτε μοντέλα ήταν ούτε τίποτα τέτοιο. Δύο άνθρωποι ήταν που ήθελαν και οι δύο να κάνουν οικογένεια. Αυτό και μόνο.
Αφού κόβουν μετά τα 2-3 μηνύματα ή την πρώτη δια ζώσης συνάντηση δεν είμαι θέμα εμφάνισης, αυτή την έβλεπαν εξαρχής στη φωτό προφίλ σου. Είναι ότι σε περνούν για βαρετό. Σε τέτοια apps ακούω ότι υπάρχουν άπειρα υποψήφια προφίλ όποτε η πρώτη προσέγγιση πρέπει να είναι ευρηματική ώστε να ξεχωρίσει από το σωρό. Στις δια ζώσης γνωριμίες είναι γεγονός ότι μαζεύεις κι εκθέτεις περισσότερα στοιχεία για τον άλλον, επομενως έχουν πλεονέκτημα. Όμως είναι για γέρους λύτες, ανθρώπους με καλή αύρα. Διάλεξε και πάρε.
Scroll to top icon