ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2019 | 11:10

*helpme

Είμαι σε μια τοξική σχέση 5 χρόνια τώρα με χωρισμούς αρκετούς ενδιάμεσα τον τελευταίο χρόνο είμαστε μαζί όπως καμία άλλη φορά όλα φαινόταν τέλεια μέχρι που σταμάτησε να δίνει σημασία σε εμένα σε εμάς και έδινε μόνο στην δουλειά του ! Εμένα αυτό με έκανε να προσπαθώ συνέχεια για μας να το παλέψω μέχρι ένα σημείο που έδινα και δεν επερνα πίσω τίποτα πρωσπικη ζωή δική μου δεν έχω. . Ούτε φίλους γιατί δεν του αρέσει παρόλα αυτά 23 χρωνον εγώ το δέχομαι για να μασται μαζί !.όμως κουράστηκα να δίνω να δίνω να μην τον βλέπω λόγο δουλειάς . Και άρχισαν και έσβησαν όλα απόμεσα μου σιγά σιγά μέχρι που γνώρισα κάποιον. Άλλον.και αυτός ο άλλος με έκανε να νιώσω κάτι το διαφορετικό. . Βρισκόμαι μαζί του εδώ και λιγο χρονικό διάστημα ! Ενω είμαι μαζί και με την τοξική σχέση μου που προσπαθώ να τελειώσω όμως δεν μπορώ . . Που ξαφνικά τώρα θυμήθηκε μέτα από τόσο καιρό να προσπαθήσει για την σχέση μας και να κάνει πράγματα όμως εμένα δεν μου κάνουν αίσθηση πλέον όλα αυτά προσπαθώ να νιώσω κάτι όμως αυτός φταει που έφτασα να νιώθω έτσι για μας ? Η εγω? ? Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω μαζί.του πια με πιέζει όσο δεν πάει δν μπορώ άλλο ....τι να κάνω πως να το τελειώσω όλο αυτό χωρίς να πιέζω τόσο πολύ την κατάσταση κοντεύω να σκάσω τόσο καιρό δεν έχω σε ποιον να μιλήσω. . !
3
 
 
 
 
σχόλια
Ρε μην πετάτε όπου να 'ναι τα περί τοξικών σχέσεων. Με εκνευρίζετε!Φοβάσαι για τη ζωή σου; Φοβάσαι για την σωματική σου ακεραιότητα; Φοβάσαι για την ψυχική σου υγεία; Όχι σε όλα, έτσι; Εσύ δεν έχεις τα κότσια να δηλώσεις ότι φεύγεις απ' αυτή τη βαρετή και για τους δυο σας σχέση και μπέρδεψες και τρίτο μέσα στον αχταρμά. Ότι να 'ναι..
Scroll to top icon