ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2019 | 00:13

Αγία Νοσταλγία

Νοσταλγώ τις όμορφες στιγμές μας όλα αυτά τα χρόνια, μα δεν μπορώ πια να σε εμπιστευτώ. Οι πράξεις σου τον τελευταίο χρόνο κλόνισαν τόσο πολύ την εμπιστοσύνη που σου είχα...Προσπαθώ να βρω μια λογική εξήγηση που θα με καλύπτει, ανακαλώ αυτά που μου είπες, αλλά δεν πείθομαι...Συγκρούεται μέσα μου η λογική και το συναίσθημα...Πρώτη φορά στη ζωή μου σκέφτομαι να ακούσω τη λογική. Και τον πληγωμένο μου εγωισμό. Με έκανες να αισθανθώ β' (ίσως και γ') διαλογής σύντροφος.Πώς θα σας φαινόταν εάν η "επίσημη" σύντροφος διάβαζε τις τρυφερές συζητήσεις με τη διαδικτυακή σύντροφο η οποία μάλιστα τον παρηγορούσε για την απόρριψη από μια...σεξουαλική σύντροφο;
5
 
 
 
 
σχόλια
Για μένα πάντως μια τέτοια παρόμοια στιχομυθία, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να βάλω τέλος σε έναν γάμο 13 χρόνων.Εννοείται ότι υπήρχαν χίλια μύρια άλλα προβλήματα μεταξύ μας, η απιστία του όμως μου έδειξε ξεκάθαρα πια, ότι δεν είχε καμιά διάθεση ούτε να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά ούτε να βελτιώσει οτιδήποτε στη σχέση μας.Όσο για τα β' και γ' διαλογής σου συνιστώ να είσαι ψύχραιμη και να μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου, βασιζόμενη στις ανέντιμες επιλογές του συντρόφου σου.Τέλος, αν έχω καταλάβει σωστά, δεν τον έχεις φέρει προ των ευθυνών του, ακόμη. Μην το καθυστερείς. Το να υποφέρεις σιωπηλά, μοιραζόμενη τον πόνο σου με ένα μάτσο ξένους στο διαδίκτυο, ούτε θυσία είναι, ούτε σου προσφέρει κάτι θετικό.
Πολύ ήρεμη σε βρίσκω. Αυτός έχει φτάσει το κέρατο σε άλλο level, κι εσύ μιλάς για σύγκρουση καρδιάς και λογικής....αντί να τον στείλεις πακετάκι στη μαμά του.Αυτό κουκλίτσα μου δεν είναι απάτη, ξεφτίλα είναι...τόσο πολύ σε σέβεται!
Δλδ σε κερατωσε με μια γκομενα...κ μια αλλη (προφανως η νεα γκομενα) τον παρηγορουσε γιατι με αυτην που σε κερατωσε τελειωσε?και το σκεφτεσαι κιολας πρωτη φορα να ακουσεις την λογικη σου?ελπιζω να μην σου παρει πανω απο ενα λεπτο.επισηςΑ...ρε τον λυκο ρε....Β...για καλυτερα αποτελεσματα ελπιζω να εσωσες κομματια της συζητησης.τα στελνεις κ τον αφηνεις συξυλο κ απολαμβανεις μετα τα μυνηματα που θα ερχονται με το κιλο..κ τα...δεν ειναι αυτο που φαινεται.Γ...κ εννοειται πως δεν απαντας σε τπτ ουτε σηκωνεις καν τηλ.
Scroll to top icon