ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2019 | 16:30

ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ Κ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ

αυτο..δεν εχει κατι αλλο..(με αφορμη την καταδικη του Ν.Γεωργιαδη)
11
 
 
 
 
σχόλια
Ένα ένα μου έρχονται. Τα σεξουαλικά σκάνδαλα κανουν μεγαλύτερη ζημιά κι σπό τα οικονομικά και κάνουν βαθύτερη εντύπωση επειδή κάνουν γκελ σε ´πολύ βασικά ένστικτα. Επομένως η εργαλειοποίησή τους είνσι βιύτυτο στο ψωμί. Μην ξεχνάμε ότι η "δολοφονία χαρακτήρα" είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι, ας θυμηθούμε τις καταγγελίες βιασμού εναντίον του Ασάνζ (wilileaks)....Γενικώς η εξαγωγή συμπερασμάτων σε νομικά θέματα είναι στο γόνατο και εκ του πονηρού. Εξ ου κι ο νόμος επιτρέπει την έφεση (τι θα γίνει μένει να φανεί, καθόλου απίθανο να χάσει, αλλά πριν αυτο το θέμα δεν είναι οριστικά λήξαν)
Τυπικά ο νόμος ορίζει αλλίως την παιδοφιλία (κάτω των 12 και με διαφορά άνω των 3 ετών ο θύτης). Στα 15 ο νόμος θεωρεί το συνουσιαζόμενο μέλος τυπικά σεξουαλικώς ενήλικο.Για ασέλγεια επί χρήμασι καταδικάστηκε (επειδή ήταν αγόρια, αν ήταν κοριτσια θα ήταν νομοτυπικώς πορνεία).Δεν είναι θέμα πώς μας φαίνεται εμάς, σε προσωπικό επίπεδο, μιλάμε για νομικό θέμα κι η ακριβολογία κάνει την διαφορά.
Απ'ότι έχω διαβάσει, όχι (αν υπάρχει νομικός, του ποινικού, ας μας διαφωτίσει περισσότερο). Είναι ενδιαφέρον επειδή το πρόβλημα ήταν το trafficking κυρίως!
Όσοι διαφωνούν, εικάζω ότι διαφωνούν επειδή εργαλειοποιείται ζήτημα του ποινικού κώδικα για προπαγανδιστικό έργο της κυβέρνησης έναντι της αντίολίτευσης (δεν είναι η πρώτη φορά).
Αυτό που μας λένε οι αρνητικές στο συγκεκριμένο σχόλιο, μιας κι αποτελει νομικό δεδομένο κι όχι άποψη της γράφουσας (με τις απόψεις διαφωνούμε, με τα δεδομένα της πραγματικότητας δεν υφίσταται διαφωνία αλλά μόνο εναντίωση), είναι ότι θεωρούν το νόμο κακό. Εμπρός λοιπόν αγωνιστές του καναπέ, κάντε κάτι να αλλάξει. Μαζί σας! Με το να ηθικολογείτε από την γυάλα σας εδώ μέσα θεωρειτε ότι πετυχαίνετε κάτι; Θα εκλείψει το φαινόμενο επειδή απλώς το βδελυσσόμεθα; Κι αυτό ισχύει για διάφορα ζητήματα που συζητιώνται εδώ.
Scroll to top icon