ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.3.2019 | 12:23

Χαζό -έξυπνη.

Έχω παρατηρήσει ότι για διάφορους λόγους πολλές φορές δεν εμπνέω σεβασμό στους γύρω μου αλλά ότι ίσα ίσα με περιφρονούν θεωρώντας με χαζούλα. Για αυτό φταίει μάλλον σε κάποιο ελάχιστο βαθμό η εμφάνιση μου που είμαι μισή μερίδα και η φωνή μου που είναι σαν μικρού παιδιού συν την αφηρημαδα μου και ότι ξεχνάω εύκολα. Από εκεί και πέρα φταίει το ότι αυτοσαρκαζομαι συνέχεια , πειράζω πολύ τους άλλους και συνέχεια μειώνω τα κατορθώματα μου για να μην προκαλέσω ζήλεια γιατί δεν μπορώ να νιώθω ότι με ζηλεύουν. Από την άλλη όσοι με ξέρουν καλά και έχω μοιραστεί μαζί τους τον τρόπο που σκέφτομαι και το τι πιστεύω η το πώς ερμηνεύω τον κόσμο γύρω μου, με θεωρούν πανέξυπνη. Αυτά τα άτομα είναι κάθε φορά 3-4 γιατί με εμπνέουν να τους δείξω τον πραγματικό μου εαυτό και να αποκτήσουμε ένα πιο βαθύ δέσιμο. Η γνώμη των άλλων προφανώς και δεν με ενδιαφέρει διότι με τον τρόπο μου είμαι ανοιχτή απέναντι σε όποιον θέλει να με μάθει καλύτερα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν αναρωτιέσαι τι από τα δύο ισχύει, αλλιώς γιατί να το κάνεις θέμα, υπάρχουν πάντα τα τέστ iq.Ναι σε ενδιαφέρει η γνώμη των γύρω σου, είναι προφανές.Σε κανέναν δεν αρέσει να μην τον σέβονται.
Κι εγώ αυτό θα έλεγα. Πέφτει σε αντιφάσεις και κάνει μπαμ οτι όχι μόνο καίγεται για τη γνώμη των άλλων, αλλά προσαρμόζει τη συμπεριφορά της σε ό,τι νομίζει πως θέλουν να δουν για να δείχνει συμπαθητική.Κι αλήθεια δηλαδή, από πού στο καλό πηγάζει η ανάγκη να γράφετε κατεβατά "είμαι έτσι, είμαι αλλιώς" , ειδικά όταν δεν ψάχνεστε να αλλάξετε κάτι συγκεκριμένο, το οποίο προκαλεί πρόβλημα;Στο 90% των κειμένων τέτοιου τύπου διαβάζεις στην αρχή οτι κάτι δεν πάει καλά, αλλά στο τέλος καταλήγουν μαγικά στο οτι είναι υπεργαμάτοι.
Scroll to top icon