ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.3.2019 | 18:54

Πφφ

Νιωθω οτι δεν ενδιαφερεται πια και ας μου λεει το αντιθετο. Και ας επιμενει πως ειμαι σημαντικη για αυτον. Εγω οταν νοιαζομαι για καποιον δεν χανω ποτε ευκαιρια για να βρεθω μαζι του η να του μιλησω. Εκανα υπομονη. Λεω δεν θα εχει χρονο. Αλλα ποση ωρα θα σε παρει να μου στειλεις ενα μηνυμα; Δεν ημασταν ετσι. Αυτο δεν ειναι σχεση. Τον αγαπαω και θα μπορουσα να κανω και αλλη υπομονη αρκει να εβλεπα και απο αυτον μια προσπαθεια. Αρκει να μου εδειχνε και αυτος οτι ακομα ενδιαφερεται. Βαρεθηκα να το ακουω. Βαρεθηκα να ακουω οτι με αγαπαει και του λειπω. Ειναι ασχημο να με αγνοει ξεκαθαρα και μετα να ερχεται και να μου λεει οτι λεει. Παιζει να με εχει για τελειως χαζη. Βασικα ισως ειμαι γιατι και παλι ενθουσιαζομαι καθε φορα που θα μου δειξει εστω λιγο ενδιαφερον. Και ας ξερω οτι θα κανω μερες για να δω απλα ενα μυνημα του.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν σου αρκεί να σου λέει ότι σε νοιάζεται, χρειάζεται να το βλέπεις κι όλας. Επίσης δεν έχει νόημα να κάνεις υπομονή χωρίς ουσιαστική προσπάθεια από την πλευρά του. Υπομονή μέχρι να γίνει τι; Το θαύμα; Γλυκιά μου αξίζεις πολλά περισσότερα από λίγα ψιχουλα ενδιαφέροντος που μπορεί να σου δίνει ο καθένας. Όσο κι αν είσαι ερωτευμένη, παραμένουν ψίχουλα.
Scroll to top icon