ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2019 | 14:26

Του είπα ψέματα πως είμαι έγκυος για να δω αντίδραση

Ήμαστε μαζί από τα τέλη της Β λυκείου,σπουδάζουμε Αθήνα εκείνος πολυτεχνείο εγώ Καποδιστριακό Βιολογία...Ήμαστε στο δεύτερο έτος και του είχα προτείνει να μείνουμε μαζί αφού τις μισές μέρες του μήνα κοιμάται στο σπίτι μου και τις άλλες μισές εγώ στο δικό του,Είπε ναι...πριν 2 μήνες τον άκουσα να λέει στους φίλους του για ''αστείο'' πως τρέμει στην σκέψη εγκυμοσύνης μου και άκουσα τον κολλητό του να λέει > και γέλασαν...Με βασάνιζε η σκέψη και φοβήθηκα γιατί είναι πιθανό να συμβεί έτσι όπως πάμε...Είπα σε μία ξαδέρφη μου που είναι έγκυος να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και να μου το δώσει.Του το έδειξα πριν 2 βδομάδες,έγινε άσπρο πανί και δεν μιλούσε για κάνα πεντάλεπτο,εγώ βλέποντας την αντίδραση του έβαλα τα κλάματα και αμέσως με πήρε αγκαλιά και είπε >.Αύριο πάμε στον γυναικολόγο και θα φανεί πως δεν είμαι έγκυος αλλά θα πω πως το τεστ έκανε λάθος.Νιώθω ενοχές που είχα υποψίες πως θα με παρατήσει έπρεπε να τον γνώριζα καλύτερα.
13
 
 
 
 
σχόλια
Το έκανες για να του εκβιάσεις το συναίσθημα, κι όχι για να δεις αντίδραση.Ακόμη και τώρα το θεωρείς νορμάλ ,και έχεις ενοχές επειδή πίστευες οτι θα σε άφηνε κι οχι για τη δική σου συμπεριφορά.Κοίταξε να δεις τι φταίει κι έχεις τόση ανασφάλεια (οικογένεια; κάτι άλλο;) και ξεκίνα να διορθώνεις. Άρχισε με το να μην κάνεις στον άλλον κάτι που δεν θα ήθελες να κάνει σ ' εσένα.
Ενταξει το παρακανες.. δε συμφωνω να του πεις την αληθεια μονο χειροτερα θα τα κανει τα πραγματα.. απλα πηγαινε και πες οτι εκανε λαθος και αστο να περασει. Ηταν πολυ μεγαλο λαθος απο μερος σου σχεδον ασυγχωρητο (για μενα)..
Να του πεις την αληθεια πριν πατε στον γυναικολογο. Αν σε χωρισε,ι και δικιο θα χει και να ξερεις οτι εσυ θα ευθυνεσαι αποκλειστικα γι αυτο. Εκανες μεγαλη χαζομαρα.
Καλά δεν υπάρχεις. Και πάλι όμως ο έρμος δεν θα σε αφηνε αφου σου ειπε πως αν δεν θελεις να το ρίξεις, θα παντρευτείτε με πολιτικό τον Ιούλιο. Καλά είσαι τελείως μπέμπα έτσι;
Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω πώς μια συγγενής που γνωρίζει ήδη ότι είναι έγκυος πείθεται να κάνει εκ νέου τεστ εγκυμοσύνης για να "τεσταριστεί" ένας ψιλοτυχαίος για κείνην νεαρός...
Δεν ήμουν σαφής μάλλον. Ας δεχτώ ότι το ένα άτομο ήταν ικανό για κάτι τέτοιο. Δύο όμως, ταυτόχρονα, σε συνέργεια μεταξύ τους; Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος αυτής της υπόθεσης.
Scroll to top icon