ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2019 | 00:50

Έστω ότι κάποιος

τραβιέται για χρόνια με κάποια.Από παιδιά.Αν είσαι ομορφότερη και εξυπνότερη και από τους δυο τους, θα μπορούσε να ξεκολλήσει?Και τελικά έχει νόημα?Ή πρέπει να βρεις και εσύ το όμοιό σου?Σαν να ταιριάζουν αυτοί οι δύο αλλά τον ερωτεύτηκα.ΥΓ Για όποιον μείνει στο ομορφότερη και εξυπνότερη, για να μην κομπλεξαριστεί, να σκεφτεί ότι το πρόσωπο είναι ένας χαζούλης Κουασιμόδος και εγώ ελαφρώς καλύτερη. Αυτό πάει στις κομπλεξικές απαντήσεις, μην κομπλεξάρεστε, κοροϊδέψτε λίγο τον εαυτό σας και όλα κομπλέ!:)
5
 
 
 
 
σχόλια
A, όχι, αγαπητή ομορφότερη και εξυπνότερη. Ας χρεώσουμε τα κόμπλεξ εκεί που πρέπει. Σε σένα δηλαδή και τα γραπτά σου.Και στην τελική, αν θέλεις απάντηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον επί πληρωμή life coach, που είναι και της μοδός.Άκου να δεις, τώρα... Και η μετενσάρκωση της Μέριλιν να είσαι με το iq της Σάρον Στόουν, αν ο άλλος τραβάει καψούρα με το πρόσωπο που είναι μαζί, δε πα να προσφέρεις τον εαυτό σου τυλιγμένο σε χαλί ως άλλη Κλεοπάτρα... Σημασία δεν θα σου δώσει.Συμφωνώ ότ πρέπει να βρεις τον όμοιό σου. Ότι και αν σημαίνει αυτό.
Το θέμα δεν είναι εκείνος που δεν ξεκολλάει, φαίνεται να έχει κάνει την επιλογή του. Δεν πιστεύω ότι τον έχεις ερωτευτεί,απλά σε γοητευει για κάποιο λόγο. Αν τον είχες ερωτευτεί θα τον έβλεπες κούκλο και όχι Κουασιμόδο ακόμη κι αν είναι ασχημουλης.
Scroll to top icon