ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2019 | 11:14

Ο πατέρας μου

Αγαπώ πολύ τον πατέρα μου. Από μικρή του είχα αδυναμία. Μπορώ να πω ότι ίσως τον αγαπώ περισσότερο από όλους. Είναι ένας πονεμένος, δουλεμένος άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολλά. Προσπαθώ να μην τον επιβαρύνω ενώ τον στηρίζω στις επιλογές του.Προσφάτως βρήκα κάποια σημειώματα, μάλλον καταγραφή των σκέψεων του. Ανακάλυψα ότι έχει διάφορα θέματα υγείας και πως αν συνεχίσει να πιέζει τον εαυτό του μπορεί να πάθει κακό.Ήθελα να βάλω τα κλάματα μόλις τα είδα, αλλά κρατήθηκα και δεν του είπα τίποτα.Τι να κάνω? Να του μιλήσω για αυτά που είδα? Ο ίδιος ποτέ δεν μου λέει αν του συμβαίνει κάτι. Δεν ανοίγεται καθόλου εύκολα. Θέλω να τον βοηθήσω. Είναι ο μπαμπάς μου. Και αν του συμβεί κάτι δεν θα το αντέξω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να άφησε τα σημειώματα για να τα βρει κάποιος.Είτε έτσι είτε αλλιώς να του μιλήσεις.Τώρα γνωρίζεις και δεν θα ξαναηρεμήσεις ώσπου να ρωτήσεις.ΚΙ εκείνος ,ασχέτως, αν το ήθελε, χρειάζεται όντως φροντίδα.
Εγώ θα άνοιγα μια κουβέντα ειδικά απ' τη στιγμή που είναι θέμα υγείας και ανησυχείς. Μόνο αν ξέρεις μπορείς να βοηθήσεις. Πρέπει να ξέρει ότι είσαι εκεί για κείνον και θα σταθείς δίπλα του ό, τι και να χρειαστεί.
Scroll to top icon