ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2019 | 14:10

Πείτε ότι θέλετε

Είμαι παντρεμένη με έναν άντρα που δεν είμαι ερωτευμένη πλέον. Είμαι ερωτευμένη με άλλον. Δεν του το έχω πει και δεν θα του το πω ποτέ. Εχει κ αυτός άλλη εξάλλου.Τρέφω συναισθήματα για αυτόν έντονα, δεν τον βλέπω μόνο σεξουαλικά. Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσα να ζήσω αυτόν τον απαγορευμένο έρωτα χωρίς καμία επίπτωση στη ζωή μου. Έχω ενοχές κι ας μην έχω απιστησει.εχω ενοχές γιατί αν μου δινόταν η ευκαιρία ξέρω ότι θα απιστουσα.και αν δεν το έκανα θα ήταν από φόβο και όχι από ηθική. Έχω ενοχές που το μυαλο μου κατακλύζεται από φαντασιώσεις που αν γινόταν πραγματικότητα θα πλήγωναν κάποιους ανθρώπους. Έχω πάρα πολλές ενοχές για όλο αυτό που μου συμβαίνει και μόνο εγώ μπορώ να καταλάβω πόσο πονάω. Θα μπορούσα άνετα να γίνω η που**να που δείχνουν όλοι όταν μαθευτεί κάτι τέτοιο. Αλλα αυτό που θα μάθαιναν θα ήταν τόσο επιφανειακό .... κάνεις δε πρέπει να βάζει ταμπέλα σε κανέναν . Ορισμένες φορές, για να μη πω πάντα, δεν έχουμε ιδέα τι κρύβεται μέσα στην ψυχη ενός ανθρωπου και γιατί οδηγείται σε συγκεκριμένες πράξεις. Δε ξέρουμε απολύτως τίποτα πέρα από τον εαυτό μας και αυτός παλι μας διαψευδει πού και πού. Πείτε μου ότι θέλετε. Δε περιμένω κατανόηση για αυτό και δε μιλάω σε κανέναν για αυτό. Απλώς έπρεπε κάπου να τα γράψω για να ξελαφρωσω λίγο.
12
 
 
 
 
σχόλια
Μην βάζεις ταμπέλες στον εαυτό σου που δεν ισχύουν. Προσπάθησε να είσαι έντιμη απέναντι στον εαυτό σου και μετά απέναντι στους άλλους. Η ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο. Εύκολα καταδικάζονται άνθρωποι από εκείνους που δεν έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση ή πολλές φορές ακόμα περισσότερο από κάποιους που έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση. Δυστυχώς η υποκρισία περισσεύει πολλές φορές.
Αν δεν είσαι ερωτευμένη πια με τον άντρα σου, αν έχει δημιουργηθεί ήδη χώρος για άλλους στις καρδιές σας, μήπως να σκεφτείς το χωρισμό; Σου αξίζει μια όμορφη σχέση αγάπης, γεμάτη έρωτα! Η απιστία εκατέρωθεν, τι σας προσφέρει...;
Εμ, από την στιγμή που παντρεύεται κάποιος, κανονικά τελειώνουν οι βλέψεις για απιστία, (πραγματική όχι στο μυαλό.), εκτός αν έχει συμφωνηθεί από το ζευγάρι να είναι ελεύθερος ο γάμος. Έτσι θα πρέπει να είναι, αλλιώς γιατί να παντρευτεις; Μένεις ελεύθερος, και κάνεις τη ζωή σου όπως θες, με έναν επίσης ελεύθερο. Από τη στιγμή βέβαια που είσαι και πολύ καιρό παντρεμένη, είναι λογικό κάπως να σε "ιντριγκάρει" ερωτικά και κάποιος άλλος, όπως και στον άνδρα σου πιστεύω θα έχει συμβεί. Το θέμα είναι αν αξίζει για μια πρόσκαιρη απόλαυση να καταστραφεί κάτι που έχει κτιστεί με τόσο κόπο. Εκτός αν θες και να χωρίσεις για αυτόν και αν αυτός θέλει να χωρίσει για σένα, κάτι που δεν φαίνεται από αυτά που γράφεις. Η ηθική είναι μια, (δεν λέω για ακραία πράγματα πχ οι ομοφυλόφιλοι είναι ανήθικοι) και η έλλειψη αυτής συνεπάγεται κριτική, μας αρέσει ή όχι.
Scroll to top icon