ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2019 | 21:25

....

Αν Δεν ψαχνει καθε δεκάλεπτο αφορμή να σου στηλει κατι άσχετο απλα και μονο για να μιλήσετε,αν δεν κοιταει κρυφά φωτογραφίες σου την ωρα που δεν είστε μαζι,αν δεν χάνεται στο άρωμα σου την ωρα που περνας απο διπλα της κι αν δεν αγαπαει τα ελαττώματα σου τοτε δεν ειναι ερωτας,ψαξε αλλού....
9
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο θλίβομαι όταν άνθρωποι διαβάζουν τόσο απλοϊκά τον έρωτα..Έρωτας είναι να νιώθεις όχι να είσαι εμμονικός,ούτε να θεοποιείς το πρόσωπο του άλλου..Έρωτας είναι τόσα πολλά που δεν μπορείς να χωρέσεις σε γραμμές και τόσα που δεν θα καταλάβεις αν δεν ανοίξεις το κεφάλι σου.
Νομίζω ότι βάζεις έναν κανόνα. Ορίζεις τον έρωτα με συγκεκριμένο τρόπο. Αυτός ο ορισμός όμως ισχύει για κάποιους, όχι για όλους. Παρόλα αυτά αφού δεν ταιριάζει ο συγκεκριμένος στον δικό σου ορισμό για τον έρωτα, ψάξε παρακάτω.
Δεν θα συμφωνήσω. Μπορεί να μη σου στέλνει μήνυμα κάθε δέκα λεπτά ούτε να κοιτάει συχνά τις φωτογραφίες σου, αλλά να νιώθει τόσο βαθιά συναισθήματα για σένα όσο δεν φαντάζεσαι. Ο αληθινός έρωτας δεν χρειάζεται επίδειξη, απλά το νιώθεις μέχρι τα βάθη της ψυχής σου και σε συγκλονίζει.
Scroll to top icon