ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2019 | 21:53

...

Μενω σε μονοκατοικια και επειδη εχουμε σχετικα μεγαλη αυλη μου αρεσει να κατεβαινω γυρω στις 9 για να κανω στρετσινγκ επειδη συνηθως ειμαι πιασμενη απο το γυμναστηριο. Καθε φορα βγαινει ενας τυπος στο μπαλκονι και κοιταει. Καθε φορα ομως. Και επειδη δεν το κανει διακριτικα συνηθως νιωθω αβολα και τα μαζευω. Απο εδω και περα με βλεπω να κανω οτι θελω μεσα. Δεν ξερω ισως φαινεται και παραξενο να βγαινω βραδυατικα για αυτο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ μένω σε πολυκατοικία. Ήταν κάποιος που κάθε φορά που έβγαινα στο πίσω μπαλκόνι να απλώσω ρούχα έβγαινε και αυτός. Νόμιζα ότι έβγαινε να καπνίσει, δεν είχα καταλάβει ότι είχε σχέση με μένα. Μέχρι που με πέτυχε στην είσοδο της πολυκατοικίας και μου το είπε! Είμαι λέει "χάρμα οφθαλμών" και γι' αυτό αντί να πάει στο άλλο μπαλκόνι που είχε θέα, προτιμούσε αυτό που είχε θέα εμένα! Άλλαξα ώρα. Το θράσος μερικών ανθρώπων περισσεύει. Άλλαξε ώρα ή μέρος, αφού βγαίνει και σε κοιτάει και σε ενοχλεί.
Εντάξει, δε σε προσέβαλε κιόλας. Το θράσος που το είδες; Ίσα ίσα από την περιγραφή σου μου φάνηκε αρκετά ευγενικός. Το ότι εσύ δεν ενδιαφέρθηκες είναι άλλο θέμα. Φυσικά και είναι δικαίωμα σου, δεν το αμφισβητώ αυτό. Απλά μου φάνηκε λίγο βαρύς ο χαρακτηρισμός "θρασύς"
To θράσος το είδα στο βλέμμα και στη γενικότερη συμπεριφορά, όταν μου μιλούσε και ότι ενώ μιλούσε με περιεργαζόταν απ' την κορυφή μέχρι τα νύχια ειδικά ορισμένα σημεία του σώματος. Δεν το περιέγραψα πιο πάνω. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο θαυμασμό και μια συμπεριφορά που πλησιάζει στη χυδαιότητα.
Scroll to top icon