ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2019 | 11:55

Δεν καταλαβαίνει!

Εδώ και ένα χρόνο είμαι σε ελεύθερη σχέση με κάποιον, περνάμε πολύ καλά μαζί, γενικώς όλα πηγαίνουν πολύ καλά.Ώσπου μου ζήτησε να έρθει και τρίτο άτομο σε μία από τις συναντήσεις μας. Εγώ ήμουν κατηγορηματική, ότι μπορώ να κάνω τα πάντα, όχι όμως αυτό. Μου το έχει ξαναπεί δύο φορές. Αναρωτιέμαι τι δεν καταλαβαίνει. Περιμένει να αλλάξω γνώμη; Τι να κάνω για να καταλάβει;
12
 
 
 
 
σχόλια
Τι άλλο μπορείς να κάνεις δηλαδή ; Είναι ξεκάθαρο το όχι σου. Δεν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνει, απλά δε σέβεται την επιθυμία σου. Κι αυτό δεν αλλάζει...
Εφόσον συνεχίζεται αυτή η σχέση, το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να του πεις ότι όσες φορές και να σου το ζητήσει, τόσες αρνητικές απαντήσεις θα πάρει. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να μας πεις και τι είδους τρίτο θέλει στο παρεάκι ο μέγας φάκ_ουλας. Υπενθύμισε του ότι αυτό που προσφέρει, το σεξ χωρίς δεσμεύσεις δηλαδή, είναι κάτι που βρίσκεις πανεύκολα, αλλού.
Για να βοηθηθείτε λίγο, μπας και.Στο bdsm κάνουν κάτι ωραίες ξήγες εξ αρχής με τα λεγόμενα hard limits και soft limits. Τα hard limits είναι πράγματα που δεν θα έκανες ποτέ, με κανέναν, υπό καμμία συνθήκη (και δεν χρειάζεται και καμμία αιτιολόγηση, γιατί έται). Τα soft limits αντίθετα είναι για να τεστάρονται, είναι πράγματα που με τον κατάλληλο άνθρωπο, υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ίσως και να τα δοκίμαζες.Είναι πολύ σημαντικό εσύ μόνη σου, να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου, να ξεχωρίσεις τα γιατί και πώς, να εξηγήσεις φόβους και βεβαιότγτες στον εαυτό σου, και κατόπιν θα είσαι ικανή και πειστική να τα επικοινωνήσεις και στον άλλον. Η συναίνεση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ερωτικής επικοινωνίας.
Σωστοτατο αλλα δεν καταλαβαίνουν ολοι αυτο που λες για τη συναίνεση. Ειναι μερικοι που αμα τους κολλησει κατι παει αυτο ηταν. Θα σε πρηξουν μεχρι να γινει το δικο τους κ αμα δεν γινει τελικα σε λενε κ ξενερωτο-η. Δεν καταλαβαίνουν αυτα τα ατομα απο διάλογο κ τετοια. Αρκει να γινει αυτο που θελουν.
Νομίζω θα είναι καλό τους μη abusers να τους εκπαιδεύουμε και λίγο, μιας και ούτε η ελληνική οικογένεια, ούτε το ελληνικό σχολείο αναλαμβάνουν κάποια τέτοια ευθύνη (ποκύ κακώς κατά τη γνώμη μου, σλλά δυστυχώς έτσι γίνεται).Επομένως θεωρώ ότι μια συζήτηση, σε μη ερωτική στιγμή, επί ακριβώς της διαφοροποίησης ορίων είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Ακόμα κι η παρούσα σχέση να λυθεί θα πάρει την γνώση εκείνος για την έπόμενη, επομένως συνολικά καλό. Συνήθως σε πρόταση για τρίο με δεύτερη γυναίκα απο την πλευρά του άντρα υπαρχει η φαντασίωση της ποικιλίας, του "είμαι άρχοντας", του ικανοποιώ ταυτόχρονα περισσότερες άρα είμαι σούπερ ´αντρας, αλλά και η ηδονοβλεψία του βλέπω τις δυο γυναίκες να παίζουν μεταξύ τους.Πιστεύουν λοιπόν, αφού το βλέπουν μόνο από την δική τους οπτική, ότι η γυναίκα που θα συμμετέχει δεν έχει καποιο hard limit, αλλά ότι αυτό που την κρατάει είναι ο φόβος του ανταγωνισμού με την άλλη γυναικα (κι εδώ εισέρχεται ένας φαλλοκρατισμός). Και για τις γυναίκες που δεν τις χαλάει τόσο η εισαγωγή ττίτου ατόμιυ, όσο ο φόβος ότι θα παραγκωνιστούν, ίσως και σε κάποιο βαθμό να ισχύει. Θα το έκαναν ίσως (=soft limit) αν λάμβαναν την εγγύηση ότι δεν θα χαλάσει η σχέση τους.Όμως υπάρχει και μια κατηγορία γυναικών που το θέτουν ως hard limit επειδή δεν θέλουν να γλείψουν γυναικείο γεννητικό όργανο. Πώς να το κάνουμε, αυτό είναι ένα hard limit επειδή άπτεται όχι μιας πρακτικής απλώς, αλλά ενος σεξουαλικού προσανατολισμού. Αν επομένως ο άλλος λαμβάνει το σήμα "αχ όχι, μη με πιέζεις, δε θέλω τρίτο άτομο" δεν μπαίνει στο ουσιαστικό νόημα που είναι "εγώ $&@" δεν γλύφω στον αιώνα τον άπαντα" και γι'αυτό θα συνεχίζει να επιμένει θεωρώντας ότι είναι θέμα χρόνου η άλλη να υποχωρήσει ξεπερνώντας τον -όπως νομίζει- φόβο της.Δεν έχει σημασία μόνο τι λέμε, αλλά και πώς το λέμε. Τέλος να επισημάνω ότι αναφέρθηκε ελεύθερη σχέση, άνευ δηλαδη αποκκειστικότητας, επομένως θεωρητικά αν το θέμα του κυρίου είναι η ποικιλία ή η ταυτόχρονη συνύπαρξη με άλλα άτομα το swinging είναι μέσα στα πλαίσια της συναίνεσης τγς κοπέλας του, το τρίο όχι. Τα θέματα είναι ζητήματα σεξουαλικής εκπαίδευσης, η οποία είναι ολοφάνερο ότι υπολειπεται σε τραγικό βαθμό και από τις δύο πλευρές.
Για ποιο λογο να μπεις στη διαδικασια να "εκπαιδεύσεις " εναν ανθρωπο απο τη στιγμη που η σχεση σας ειναι καθαρα σεξουαλικη ομως? Προσωπικα δε βλέπω τι λογο. Να πω οτι μιλαμε για τη σχεση σου τοτε ναι οκ να μπεις στον κοπο, διοτι εχεις επαφη κ εκτος κρεβατοκάμαρας κ η επικοινωνια γενικα (αλλα κ ειδικα στο θεμα μας) ειναι βασικό να υπαρχει.
Από γυναικεία αλληλλεγύη, τον παραδίδεις καλύτερο στην επόμενη, και για προσωπική σου αυτοπραγμάτωση ότι επιτέλεσες το καλύτερο δυνατόν ως άνθρωπος.Ναι, είμαι πολύ ρομαντική, το γνωρίζω.
Scroll to top icon