ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2019 | 14:28

Πάρτυ

Έδωσα ένα εκατοστάευρω στο αγόρι μου για να μου ψωνίσει από το σούπερ μάρκετ διάφορα γιατί ετοιμάζω ένα μικρό παρτάκι σπίτι για τα γενέθλιά μου και δεν προλαβαίνω να πάω σούπερ μαρκετ. Του είχα πει να πάρει εξάδα κόκα κόλες, πορτακαλάδες, αναψυκτικά, τόνο, αλλαντικά και ό,τι άλλο βρει για να το βάλουμε στη μέση και να πάει και σε μια κάβα να πάρει τέσσερα μπουκάλια καλό κρασί, κόκκινο και λευκό και ένα τσίπουρο.Του είπα να πάρει και ένα μεγάλο κουτί νεσκαφέ για το σπίτι.Γυρίζω σπίτι και βλέπω να έχει πάρει ό,τι πιο φτηνό υπάρχει, δηλαδή πήρε ανώνυμη κόκα κόλα (ένα μπουκάλι μόνο!), συμπυκνωμένο ποτό για παρασκευή χυμού, ούτε καν μια φτηνή πορτοκαλάδα έτοιμη, τόνο μια μάρκα που δεν την έχω ξαναδεί, αλλαντικά σε προσφορά 50% γιατί λήγουν σε δυο βδομάδες, και κρασί βλέπω έξι (του είχα πει τέσσερα αλλά καλά) μπουκάλια πλαστικά χωρίς καν ετικέτα και το τσίπουρο μέσα σε μπουκαλάκι νερού. Και νεσκαφέ μάρκα μ'έκαψες.Όσο για την τούρτα που του είπα από το ζαχαροπλαστείο, είπε ότι δεν βρήκε τίποτα φρέσκο και μου πήρε φρέσκα φρούτα, τα οποία πρέπει να είναι από το σπίτι της μάνας του, γιατί έχουν αρχίσει να σαπίζουν. Κοιτάω να δω αν έχει αφήσει ρέστα πουθενά, τίποτα. Τον πήρα τηλέφωνο, μου λέει πήρα τα καλύτερα στις καλύτερες τιμές, έφαγα τον κόσμο, έβαλα λίγο παραπάνω από την τσέπη μου. Ποια τσέπη του, εγώ όλα αυτά δεν τα υπολογίζω να κάνουν ούτε 30 ευρώ όλα μαζί στη χειρότερη περίπτωση.Αν είχε πρόβλημα οικονομικό, θα έπρεπε να μου το πει και θα του δάνειζα χρήματα, αλλά όχι κι έτσι. Χώρια ότι στην παρέα είναι και μια οινολόγος, η οποία θα αρχίσει να κράζει μόλις δει τα κρασιά αυτά. Δεν μου περισσεύουν τα χρήματα, αλλά νομίζω ότι με προσβάλλει όλο αυτό.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδη αντι για τουρτα θα σβησεις φρουτα? Νταξει ολα τ αλλα αλλα τα φρουτα? Κατι μου λεει οτι και το τσιπουρο και το κρασι που ειναι σε πλαστικα και αυτα απ το χωριο που εφερε τα φρουτα θα ναι. Εκτος και αν απλα σε τρολλαρει και σου κανει κρυφα καμια παρταρα...αν δε συμβει αυτο στειλτον στο διαολο. Η αποδειξη του σουπερ μαρκετ που σκατα ειναι? (για την οινολογο χεστηκες,ας πιει την ιμιτασιον κοκακολα αμα δε της αρεσει)
Scroll to top icon