ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2019 | 23:31

ΜΚΔ

Βλεπω οτι το αγόρι μου εδώ και καιρό κανει λικε και ακολουθεί κοπελες με πολύ προκλητικές φωτογραφίες. Πως πρεπει να αντιδράσω εγω;
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν το έχεις ντύνεσαι σαν αυτές τις "πολύ προκλητικές" κοπέλες και του λες κατι σαν: Γιατι να προτιμάς τις φωτό, όταν μπορείς να έχεις το αληθινό; Εάν δεν τοχεις ξεκίνα γυμναστήριο - χθες.
Μέγιστος κοινός διαιρέτης ;Δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός τρόπος αντίδρασης αλλά θα μ' ενοχλούσε και θα με ξενέρωνε. Επίσης θα μ' έκανε αδιάφορη προς την σχέση. Πάντως σίγουρα θα έκανα μια κουβέντα μαζί του να δω τι θα μου πει κι αναλόγως αν θα μ' έπειθε η μ' άρεσαν όσα άκουγα (ενώ μ' έπεισαν) θ' αντιδρούσα αναλόγως. Επειδή όμως δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι θετικό, ίσως χώριζα κιόλας. Βασικά, πλέον είναι και λόγος σουταρίσματος με συνοπτικές διαδικασίες γιατί θα τον θεωρούσα λιγουρη.
Aπλά είναι λιγούρης. Όπως το 99/100 των αντρών που έχει instagram και ακολουθεί όλες τις ''διάσημες'' και γράφει ακριβώς τα ίδια σχόλια κάθε μέρα σε όλες μπας και του δώσει καμιά σημασία, που ποτέ όμως δεν γίνεται. Απλά συζήτησε το μαζί του , γιατί για να το κάνει αυτό , προφανώς και του λείπει αυτό, άρα υπάρχει πρόβλημα . Το αν είναι σοβαρό ή όχι , εσύ θα το κρίνεις και θα αποφασίσεις ανάλογα, πάντως σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι.
Scroll to top icon