ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2019 | 12:20

H παρέα μου δεν με σέβεται.

Στην παρέα ειμαστε 10 άτομα και από αυτά είναι 3-4 που είναι κοντά μου και που όντως θεωρώ φίλους. Τα υπόλοιπα μου δίνουν την εντύπωση πως ίσως με ζηλεύουν και ότι θα χαιρόντουσαν αν κάτι μου πήγαινε λάθος. Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν δένεται εύκολα με φίλους και η γνώμη των πιο πολλών δεν μετράει. Ετσι αν με προσβάλλεις δεν με αγγίζει καν και εφόσον δεν με αγγίζει απαξιώ να δώσω βάση. Είμαι σε φάση δηλαδή, οκ ότι πεις και συνεχίζω κανονικά. Με νοιάζει με την παρέα να περνάμε καλά και ειλικρινά δεν βρίσκω αξία στο να ασχοληθώ με την γνώμη κάποιου που στο κατω κατω δεν με ενδιαφερει περα από το πλαίσιο του διασκεδαζουμε. Αυτη η στάση μου λοιπόν νομίζω οτι ερμηνεύεται ως παθητικότητα, αδυναμία και έλλειψη αυτοεκτίμησης. Μερικοί λοιπόν αρέσκονται στο να με μειώνουν και να βγάζουν τα ψυχολογικά τους πάνω μου και όσο βλέπουν ότι τους αγνοώ τόσο πιο πολύ σκυλιάζουν. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα από τότε που τα έφτιαξα με το αγόρι μου και που άρχισα να τον βάζω στην παρέα. Κάποιοι πετάνε κακίες και μας κοιτάνε με μισό μάτι, επομένως η άισθηση μου ότι ζηλεύουν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως. Τα πιο πολλά ατομα στην παρέα αν και είμαστε φοιτητές δεν είχαν ποτέ σχέση και νιώθω ότι αν πληγωνόμουν η χωρίζαμε με τον φιλο μου θα χαίροντουσαν.Αυτο που με αγχωνει ειναι ότι όλα γινονται κατω από την ταμπέλα "πλάκα" και τα άτομα που όντως είναι φίλοι μου και θέλω στην ζωή μου, όντας φίλοι και των ατόμων που μου την μπαίνουν δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και ανησυχώ μήπως τους χάσω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην αγνοείς το ένστικτο σου γιατί δεν κάνει λάθος. Να περνάς ωραία με την παρέα σου, αλλά να προστατεύεις τον εαυτό σου και την ευτυχία σου. Δεν είναι ανάγκη να μοιράζεσαι τα πάντα μαζί με τα άτομα που πιστεύεις ότι σε ζηλεύουν κακοπροαίρετα και θέλουν την "δυστυχία" σου.
Scroll to top icon