ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2019 | 16:46

Ελεοςςςς

Αρχικα δεν τρολαρω.Πηγαινω καθε μερα για περπατημα στον ιδιο δρομο.Σημερα καθως περπατουσα περναει καποιος μπροστα μου και "τυχαια" του πεφτει ενα δεκαευρω. Εγω προσεξα στην αρχη οτι δεν του επεσε αλλα το εριξε ο ιδιος. Σκεφτηκα πως θα ηταν η ιδεα μου οποτε τον φωναξα και του το εδωσα. Εγω περασα απεναντι και αυτος περπατουσε διπλα και προσπαθουσε να ανοιξει συζητηση. Στην συνεχεια μου ειπε οτι με ειχε δει αρκετες φορες και θα ηθελε να γνωριστουμε. Επεμενε να παμε καπου εκεινη την στιγμη. Μου ελεγε να παμε καπου με το αυτοκινητο του.Του ειπα οτι δεν εχω χρονο και οτι πρεπει να παω σπιτι. Αυτος συνεχιζε το δικο του. Του ειπα δεν θελω και επειδη ειδα οτι δεν προκειται να με αφησει ησυχη του ειπα ισως καποια αλλη φορα. Βλακεια αλλα δεν ηξερα τι αλλο να πω για να σταματησει.Μου ζητησε τον αριθμο μου. Του ειπα καλυτερα να μου δωσει αυτος τον δικο του αλλα αυτος επεμενε. Ηταν προφανες οτι ηθελα να με αφησει ησυχη. Αυτος συνεχισε να περπαταει μαζι μου. Καποια στιγμη μου λεει ας κατσουμε εστω για 10 λεπτα εδω. Σκεφτηκα οτι λογικα μετα θα φυγει οποτε συμφωνησα. Ισως ακουγομαι καπως σνομπ και ετσι απλα πραγματικα για καποιον λογο με εκανε να νιωθω τοσο αβολα. Αφου με ρωτησε καποια πραγματα για μενα ξεκινησε να μου λεει οτι με βλεπει καθε μερα και οτι του αρεσω πολυ. Ξεκινησε να με ακουμπαει. Τραβηχτηκα και του ειπα να σταματησει και οτι ολο αυτο με κανει να νιωθω αβολα. Συνεχισε να με τραβαει πανω του και προσπαθουσε να με φιλησει. Εγω ειχα αηδιασει τοσο πολυ. Σηκωθηκα και εφυγα ενω αυτος συνεχιζε να μου λεει να βρεθουμε. Προφανως δεν θα ξαναπερασω απο εκει. Μεχρι στιγμης με εχει παρει τηλεφωνο 9 φορες και εχει στειλει 3 μυνηματα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ηταν προφανες οτι ηθελες να σε αφησει ησυχη και 1.εκατσες μαζι του επειδη το ζητησε 2.του ειπες θα πατε βολτα αλλη φορα γιατι δεν εχεις χρονο 3.του εδωσες τον αριθμο σου. Τοσο προφανες ηταν δηλαδη...Εκτος το οτι δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ προφανες γιατι δεν του ειπες ποτε οτι δε θελεις να σε ενοχλει,εχεις και αγνοια κινδυνου! Εδωσες τον αριθμο σου σε εναν παντελως αγνωστο που και σε παρακολουθει,και σε πιεσε να σε φιλησει και ηθελε να μπεις στο αμαξι του και εστησε δηθεν σκηνικο οτι του επεσε το 10ευρω. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΑΜΩΤΟ?Οταν δε θες κοπελα μου κατι το λες,ξεκαθαρα,δε θελω φυγε ενοχλεις κ αν συνεχιζει παιρνεις το 100. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΥΜΑ. θα μπορουσε να καταλληξει ΠΟΛΥ ασχημα ολο αυτο.
Μπλόκαρε τον και για ένα διάστημα καλύτερα να αλλάξεις τη διαδρομή που πας για περπάτημα. Υπερβολικά πιεστικός ο τύπος σε σημείο παρενόχλησης. Το θέμα όμως είναι, όταν κάτι δε θέλουμε, δεν το κάνουμε. Δεν δικαιολογουμαστε από το γεγονός ότι ο άλλος επιμένει. Ο άλλος μπορεί να κάνει ότι του ρθει, εμείς το επιτρέπουμε; Χρειάζεται, για σένα, να μάθεις να βάζεις όρια, να μάθεις να λες "όχι" και να το στηρίζεις ώστε να μην νιώθεις ευάλωτη σε τέτοιες καταστάσεις. Προστάτευσε τον εαυτό σου! ❤️
Μα αφού το λέει!!!! Την πήρε 9 φορές τηλέφωνο και της έστειλε 3 μηνύματα και δεν του απάντησε!!!Ήταν προφανές ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ότι ήθελε να την αφήσει ήσυχη!Του απάντησε σε "πράγματα" που ρώτησε για εκείνη, περπατούσε δίπλα της, άρχισε να την ακουμπάει, ανταλλάξανε τηλέφωνα, τί δεν κατάλαβες; ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ. Θα μας τρελάνετε ρε.
Scroll to top icon