ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2019 | 10:48

Δε θελω

Να ακουω συνέχεια τη γνωμη των άλλων για τη ζωη μου. Νιωθω άσχημα, ποναω εχει διαλυθει αυτο που καποτε ήταν το σωμα μου και εχω δικαιωμα να βυθίστω στην κατάθλιψη... ειναι δικη μου επιλογη να ζω θλιμμενος γιατι δεν ειμαι ηλίθιος ξερω που παει η κατάσταση. Η αρρωστια προχωράει και πέσαν ολοι να με πεισουν να μην νιωθω έτσι, να μη σκέφτομαι το τέλος και να μην παραιτηθώ. Σε αλλα νεα αυτοι τρωνε, πίνουν, κοιμούνται, δουλεύουν, γ@@@@ε, πανε βολτες... αλλα εμενα ξέρουν να μου κάνουν υποδείξεις που 8 μηνες τώρα σαπιζω σε ενα νοσοκομειο. Δεν τρωω,δεν κοιμαμαι και απλα ανασαίνω.... βγάλτε το σκασμό επιτέλους δεν ειστε στη θεση μου, δε σας ειπα οτι χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη απο μη ειδικούς πονοψυχους που υποκριτικά ταχα ενδιαφέρονται αλλα στο επομενο λεπτό σχεδιάζουν το ταξιδι στο παρισι μπροστα μου και χασκογελανε σαν κοτες... Ναι φυσικα εσεις ζειτε τη ζωη σας κι εγώ οτι απέμεινε απ αυτο που μου αναλογεί αλλα δε σας θέλω κοντά μου με κάνετε χειρότερα. Στη θεση μου θα ειχατε πεσει στα ψυχοφάρμακα γι αυτο αφηστε τις υποδειξεις. Ζηστε τη ζωη σας κι αφηστε με εμενα ήσυχο.
2
 
 
 
 
σχόλια
"ειναι δικη μου επιλογη να ζω θλιμμενος"Σαφώς και είναι δική σου επιλογή, όμως επιλογή σου θα ήταν και το αντίθετο. Μόνο ο Σωματικός πόνος δεν είναι δική σου επιλογή.Οπότε αν έχεις χρόνο και διάθεση ρίξε μία ματιά εδώ και ίσως σου αλλάξει λίγο η ψυχολογία.Πρόκειται για το βιβλίο "Αγαπητέ θεέ" του SCHMITT ERIC-EMMANUEL.Περισσότερα εδώ:https://www.politeianet.gr/books/9789607073846-schmitt-eric-emmanuel-opera-agapite-thee-199372?gclid=Cj0KCQjwg73kBRDVARIsAF-kEH_ZTeVeR42oxs3XuqL0sEyglMPFez4YJpAyPe_YOjmupBsc_X_yPioaAlQkEALw_wcBΚαι ολόκληρο το βιβλίο εδώ:http://users.uoa.gr/~nektar/arts/prose/eric_emmanuel_schmitt_oscar_et_la_dame_rose.htmΥ.γ.Περαστικά.
Scroll to top icon