ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2019 | 11:27

24 και παρθενα

Είπα σε μια γνωστή μου ότι είμαι 24 και παρθένα και με κοίταξε σαν να ήμουν εξωγηινος. Δηλαδή είναι πια τόσο κακό να μην έχεις βρει κάποιον που να στο βγάλει να προχωρήσεις και απλά να μην θες να πας με όποιον βρεις;;; και μου λέει κιολας η γνωστή μου Ε δύσκολα θα βρεις κάποιον να περιμένει μέχρι να σου βγει εσένα στις ηλικίες που σου αρέσουν όπως 28, 29, 30.Πείτε μου βρε παιδιά δηλαδή πρέπει να το κάνω για να μου φύγει η ρετσινιά σε εισαγωγικά και όχι να περιμένω να βρω κάτι που θα μου το βγαλει;;
12
 
 
 
 
σχόλια
Συμβαίνει πολυ πιο συχνα από όσο νομίζει ο καθένας. Εχω φίλη που ειναι 23 και παρθένα, και κολλητό που μόλις έγινε 25 και παρθένος. Εμενα με πείραζαν με οι φίλες μου στην Τρίτη λυκείου επειδή δεν το είχα κάνει ακομη και έτρεξα να το κάνω στην πρωτη ευκαιρία με ένα αγόρι που δεν γνώριζα καλα και δυστυχώς δέθηκα μαζι του . Από τη στιγμή που δεν σε πειράζει ή δεν θες να ασχοληθείς δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι.Φιλάκια :)
….στην τελική πες ψέματα αφού είναι τόσο πρόβλημα....πες ότι ναι,,,τοκανα...και αΪσιχτιρ….με πρήξατε…...και όποτε γουστάρεις κούκλα μου θα το κάνεις και με όποιον γουστάρεις εσύ και μόνο…..
Κατσε λίγο γιατί να πει ψέματα; Για να μείνει παρθένα λογικά η κοπέλα το υποστηρίζει με κάποιο σκεπτικό. Σωστό ή λάθος δεν έχει σημασία. Οπότε να υπερασπιστεί αυτό που νιώθει και σκέφτεται. Το τι κάνουν οι άλλες δεν πρεπει να την αφορά
...ρε παιδι μου ...να πει ψεματα για να παψουν να τις λενε μαλακιες αφου την ενοχλεί τοσο πολύ και δεν μπορει να το αντιμετωπισει ...καταλαβες????/ετσι κι αλλιως ξερει την αληθεια και ότι γουσταρει θα κανει λεμε…..
Δεν συνάδουν αυτά τα δύο που λες: αυτός που πιστεύει γερά κάτι, δεν ενοχλείται όταν του το αμφισβητούν, αλλά το υπερασπίζεται με θάρρος. Οι περισσότεροι, άντρες γυναίκες, που παραμένουν παρθέν@ πάνω από κάποια ηλικία και ενοχλούνται που διαφέρουν δεν το πιστεύουν πραγματικά αλλά είτε κομπλάρουμ από κάτι στον τομέα (αυτο το "να μου το βγάλει" λες και είναι αμυγδαλή), είτε έχουν γενικότερο κοινωνικά θεματάκια. Φυσικά καθένας χειρίζεται τα του εσυτού του όπως κρίνει καλύτερο, λόγος δεν μας πέφτει.
Άμα είναι να την πρήζουν ασκώντας της κριτική δεν είναι ανάγκη να το λέει. Δεν χρωστάει σε κανέναν να λέει τι κάνει και τι δεν κάνει με το κορμί της. Την έχουμε δει όλοι ειδικοί. Εξάλλου για να την χαλάει η αντίδραση των άλλων προφανώς και δεν είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον εαυτό της , οπότε δεν χρειάζεται να το λέει για να τη ρίχνουν ψυχολογικά .
Τι ηλιθιότητες βλέπω μεσημεριάτικα. Συγνώμη κιόλας αλλά μονο αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Φυσικά και ΔΕΝ πρέπει να κάνεις κάτι απλά για να το κάνεις. Και για ποια ρετσινιά μιλάς; Δεν είναι αρρώστια αυτό που έχεις. Ξεκολλάτε λίγο. Είμαι 32 χρονών μαντράχαλος αλλά ήξερα να περιμένω και να κατανοώ όταν είχα σχέση με μια παρθενα πριν 3 χρόνια. Αν δεν βρεις κάποιον που να σεβαστεί το γιατί έμεινες παρθένα μην το σκεφτείς καν.Αν το κάνεις απλα για να το κανεις το πιο πιθανων θα το μετανιώσεις.
Τι ηλιθιότητες βλέπω μεσημεριάτικα. Συγνώμη κιόλας αλλά μονο αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Φυσικά και ΔΕΝ πρέπει να κάνεις κάτι απλά για να το κάνεις. Και για ποια ρετσινιά μιλάς; Δεν είναι αρρώστια αυτό που έχεις. Ξεκολλάτε λίγο
Scroll to top icon