ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2019 | 03:59

Ποτέ μπορώ χωρίς προφυλακτικό;

Καλησπέρα σας παιδιά. Το θέμα που θέλω να εξομολογηθώ σήμερα είναι για το ποτέ είναι ασφαλές να μην χρησιμοποιήσω προφυλακτικό για θέμα εγκυμοσύνης. Ξέρω οι περισσότεροι θα πείτε ποσό χαζή είμαι, γιατί να το κάνω αυτό, και για έλλειψη γενικότερης ενημερώσης από σχολεία κτλ. Γ αυτό το λόγο να σας πω πως είμαι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό, και εγώ και το αγόρι μου έχουμε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για ΣΜΝ (του είχα ζητήσει εγώ γενικά, για να υπάρχει ασφάλεια), και ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι ξεκάθαρα πως θέλω να δοκιμάσω πως είναι(το αγόρι μου δεν με έχει πιέσει ποτέ), απλά φοβάμαι υπερβολικά πολύ για μια ανεπιθύμητη εγκυμοςυνη.. Όποτε αν μπορείτε απαντήστε μου ποτέ είναι πιο ασφαλές να το κάνω χωρίς προφυλακτικό ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης.
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν θες χωρις προφυλακτικο τοτε θα πρεπει οπωσδηποτε να παρεις αντισυλληπτικα. Ειναι τραγικο που στις μερες μας ειναι πολυ μικρο το ποσοστο των γυναικων στην Ελλαδα που δεν το βλεπουν ως τροπο αντισυλληψης και προσπαθουν να το κανουν μεν χωρις προφυλακτικο αλλα να σκεφτονταιοτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο. Μιλα με το γυναικολογο σου και μη γραφεις για τοσο σοβαρα θεματα εδω ο καθενας μπορει να σου πει ο,τι θελει. Δικο σου σωμα ειναι εσυ αποφασιζεις αλλα ενημερωσου πρωτα.
Εγώ έμεινα έγκυος στα 40 μου με τη μία φορά που δεν προσέξαμε και ήμουν στην 5η μέρα του 28αρη κύκλου μου, ο οποίος είναι ρολόι. Άρα υποτίθεται ότι ήταν τελείως ακίνδυνη μέρα, αλλά ....γέννησα το Μάρτιο. Φαντάσου λοιπόν τις πιθανότητες σε μια νέα κοπέλα...Αν δε θες προφυλακτικό, πρέπει να πάρεις αντισυλληπτικά.
Αφού έχετε κάνεις εξετάσεις ΣΜΝ σημαίνει πως έχεις γυναικόλογο. Αυτός θα σου εξηγήσει ακριβώς και θα σου δώσει παράδειγμα σύμφωνα με τον κύκλο σου και ίσως να συζητούσατε και για το αντισυλληπτικό χάπι?
Χωρις προφυλακτικο εχει ρισκο,ακομα και αν ολοκληρωσει εξω μπορεις να μεινεις εγκυος απ τα προσπερμικα υγρα,μικρη πιθανοτητα αλλα ειναι εφικτο οποτε το νου σου
Scroll to top icon