ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2019 | 01:55

Σεξ χωρίς προφύλαξη

Διάβασα αυτή την εξομολόγηση και απορισα για τους κινδύνους εγκυμοσύνης αν σας πω ότι εδώ και 12 χρόνια το κάνω με τον δικό μου χωρίς προφύλαξη αλλά δεν τελειώνε ποτέ εντός, λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μας έτυχε; πάντως προσέχουμε πολύ αλλά η πιθανότητα με τα προσπερματικα; δεν θέλουμε παιδάκια ακόμα αλλά στο μέλλον ίσως...
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους ανωτέρω, δεν έπρεπε να ανέβει η εξομολόγηση. Διαβάζουν ακόμη και μαθητές Λυκείου εδώ μέσα. Επαναλαμβάνω έμεινα έγκυος στα 40 μου σε μέρα δήθεν μηδενικού ρίσκου (έχω πολύ σταθερό κύκλο). Φαντάσου λοιπόν τις πιθανότητες σε νέες κοπέλες με κύκλο που αλλάζει κάθε τόσο. Δεν προστατεύει το τράβηγμα από εγκυμοσύνη, τελεία και παύλα. Σεξ χωρίς προφυλάξεις ΜΟΝΟ αν παίρνουμε αντισυλληπτικά, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του γυναικολόγου κι εφόσον έχουμε εξεταστεί αμφότεροι για ΣΜΝ. Όλα τα άλλα είναι ρώσικη ρουλέτα.
Διαβάζουν και παιδιά αβγαλτα εδώ μέσα μη γράφετε τέτοιες μπούρδες. Τέτοια διαβάζουν, επαναπαυονται, δεν προφυλάσσονται και μετά τρέχουν για εκτρώσεις ή κολλάνε σμν . Μπορεί να είστε τυχεροί εφόσον δεν δεν θέλετε παιδιά . Μπορεί όμως να έχετε και προβλήματα γονιμότητας. Ένας γιατρός θα σας έλυνε την απορία καλυτερα.
Εγώ πάλι, διάβασα την εξομολόγησή σου και για μια ακόμη φορά απορώ με την απύθμενη βλακεία που κυκλοφορεί σ' αυτόν τον ρημάδη τον κόσμο.Σ' έχω στην ίδια κατηγορία με την άλλη εγκεφαλοκυτταροκαμμένη εξομολογούμενη που ήθελε να κάνει σεξ, έστω και μια φορά, χωρίς προφυλακτικό, για να δει ποια είναι η διαφορά.Απευθύνομαι και στις δυο σας όταν ρωτάω "αυτές τις ανοησίες θα λέτε και στα παιδιά σας, όχι τους γιους και τους κόρες σας, αλλά στα παιδιά σας, αύριο-μεθαύριο;".Ας έχουμε μια άλφα ευθύνη σ' αυτά που λέμε επώνυμα ή ανώνυμα, ρε παιδιά! Ή ακόμη καλύτερα, κρατήστε την στοματούκλα σας κλειστή, για όνομα της Ανώτερης Δύναμης!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon