ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2019 | 13:58

σχεση

ειμαι κοριτσι και εχω σχεση με μια κοπελα σχεδον ενα χρονο.Απο την στιγμη που γνωριστηκαμε τα συναισθηματα μας ειναι υπερβολικα ομορφα εντονα και απο την μερια μου και απο την δικια της .την αγαπαω και με αγαπαει πολυ και το καταλαβαινω αυτο καθε φορα που ειμαι μαζι της και μακρια της.Υπαρχει αναμεσα μας αμοιβαια εμπιστοσυνη .Αυτη η κοπελα ειναι ενα πολυ σημαντικο κομματι της ζωης μου.Τον τελευταιο καιρο ειναι καπως περιεργα τα πραγματα αναμεσα μας απο μερια μου την νιωθω πολυ απομακρη ,κλεισμενη στον ευατο τησ ,μαλωνουμε πολυ συχνα και δεν νιωθω καθολου ωραια γιαυτο.καποιεσ σιγμες με νευριαζει και μου βγαινει ο εγωισμος μου και η γκρινια μου. Την αγαπαω παρα πολυ και δεν θελω να την χασω γιαυτο θα κανω οσο υπομονη χρειαζεται για να ξανα γιονουν τα πραγματα οπως ηταν .που μιλουσαμε με τις ωρεσ και ξεχνιωμασταν,λεγαμε τα παντα μεταξυ μας,ηξερα καθε στιγμη τι κανει τι σκεφτεται πως ειναι .πλεον εχει κλειστει στον ευατο τησ και εχει αλλαξει η συμπεριφορα της.καθε φορα που πεφτω για υπνο νιωθω οτι αυριο μπορει να μηντην εχω .δεν ξσερω τι να κανω η πως να συμπεριφερθω .τι να κανω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελιά μου... έχε λίγο το νου σου ότι σε άλλο κρεβάτι "παίζει μπάλα" η κοπέλα σου, γι' αυτό κ φέρεται έτσι, για να σε σουτάρει σε λίγο.. Άντρας είναι, άλλη γυναίκα είναι, θα το δεις εσύ.Η τύπισσα είναι στο μέλι της νέας γνωριμίας, κ γενικά όσοι πρόκειται να στα φορέσουν πισώπλατα, τους βγαίνει ακούσια αυτή η συμπεριφορά της "απομάκρυνσης".Για παρακολουθήσε τη αρκετά χωρίς να σε πάρει είδηση κ θα δεις ότι έχω δίκιο!
Scroll to top icon