ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2019 | 15:51

Τώρα τι παίχτηκε λέτε;;

Γνώρισα τις προάλλες ένα αγόρι.. και στο πρωτο ραντεβού κύλησε πολύ ευχάριστα η ώρα.. μου ζήτησε και σήμερα αν είναι να κανονίσουμε κάτι αύριο αλλά έχουμε τραπέζι στο γαμπρό μου και του είπα αν θέλει τη Κυριακή. Ε δεν έχει απαντήσει τίποτα!! Ενώ το έχει διαβάσει .Του ξαναεστειλα και πάλι απάντηση δεν έχω πάρει από το πρωί.. λέτε να θύμωσε;; Τι να κάνω; τον θέλω πολύ. Αυτά .
4
 
 
 
 
σχόλια
Άνθρωπος χωρίς ίχνος τρόπου επικοινωνίας! ΝΕΧΤ, εάν είναι έτσι στην αρχή και στα φρέσκα, σκέψου μετά! εάν σου εξηγήσει τον λόγο και είναι όντως σοβαρός. κανε μια μικρή δοκιμή.
Να, κάτι τέτοιους ανθρώπους δεν μπορώ να τους καταλάβω με τίποτα.. Που είναι το κακό,εφόσον έχεις τον χρόνο να διαβάσεις ένα μήνυμα, να απαντήσεις σε δευτερόλεπτα ένα "όχι δεν μπορώ, θα στείλω όταν μπορέσω, έχω δουλειά τώρα ας με βλέπεις ενεργό" ;! ΚΑΤΙ!
Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Τίποτα. Κι αν θύμωσε ή δε θυμωσε το ξέρει μόνο ο ίδιος, αν δε μιλαει για το τι τον ενοχλεί και τι οχι, πρόβλημα του.
Scroll to top icon