ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2019 | 21:03

Πρώτη φορά!

Να ρωτήσω κάτι, αν γνωριστεί ένα ζευγάρι στο διαδίκτυο η πρώτη συνάντηση που συνηθίζεται να γίνεται; Δεν είναι τρελό να φιλοξενήσεις κάποιον στο σπίτι σου που δεν έχεις ξαναδεί από κοντά; Από την άλλη αν κάνει ολόκληρο ταξίδι (μένουμε σε διαφορετικές χώρες) δεν είναι γαϊδουριά να μείνει σε ξενοδοχείο; Τι είναι το σωστό; Όποιος θέλει ας πει τη γνώμη του ή ίσως κάποιος να το έχει κάνει.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αλλά η ευγένεια κι άλλο η αφέλεια..Λεπτή η γραμμή ανάμεσα σ αυτές τις δύο κυρίες.Μπορεις να είσαι ευγενική χωρίς να είσαι αφελής. Ξεκαθαριζεις από πριν συναντηθείτε το πως θα συναντήθειτε, είναι απλό.
Γαϊδούρια; Δεν χρωστάς σε κανέναν τίποτα. Επειδή έκανε το ταξίδι για να έρθει να σε δει, δεν πάει να πει ότι έχεις την υποχρέωση να τον φιλοξενήσεις. Θέλει και το κάνει το ταξίδι. Σκέψου τη συνάντηση σαν πρώτο ραντεβού. Θα έβαζες έναν άγνωστο στο σπίτι σου; Παιδιά χρειάζεται να φροντίζουμε και να προστατεύουμε τον εαυτό μας!!!
Ρε παιδιά ήμαρτον, για ένα ρομάντζο (να μην πω κάτι άλλο) ρισκάρεις να φέρεις ξενο άνθρωπο στον προσωπικό σου χώρο;Αυτός έρχεται να σε δει και είναι γαϊδουριά να σου φορτωθεί, δεν είσαι υποχρεωμένη να φιλοξενείς όσους έρχονται στη χώρα που είσαι.
Δεν είναι γαϊδουριά να μείνει σε ξενοδοχείο;Η γαϊδουριά προϋποθέτει φιλότιμο. Ως γνωστόν οι ξένοι δεν έχουν.Τους είναι άγνωστη λέξη. Έχουν όμως καλοσύνη, έχουν λογική.Επομένως δεν πρέπει και δεν θαπρεπε να το παρεξηγήσει.
Scroll to top icon