ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2019 | 19:23

Δεν ξερω

Σήμερα ο άνθρωπος που είμαι μαζί του την ώρα των στενών περιπτύξεων μου είπε να μην φορέσουμε προφυλακτικό. Και ότι και παιδί να πιάσω δεν θα γίνει κάτι.. θα το κρατήσουμε.ειναι πέρα για πέρα επιπόλαιος και ανώριμος. εγώ δεν τον αγαπαω τόσο ώστε ακόμα να θελω μαζί του παιδί.ισχυριζεται ότι δεν μένεις έγκυος τόσο ευκολα και ότι αν θέλω προφυλακτικό δεν το αντέχει και απλά να μιλάμε .να μην εχουμε σχέση.. τι λέτε ρε παιδιά; Είναι νορμάλ ; Τι να κάνω;
6
 
 
 
 
σχόλια
Τον παρατάς. Δεν βλέπω να έχει νόημα να είσαι με κάποιον που σε εκβιάζει με τέτοιο τρόπο. Ούτε είναι καλό να είσαι με κάποιον που δεν κοβεσαι σε περίπτωση ατυχήματος.
Δηλαδή σου είπε ή χωρίς προφυλακτικό ή χωρισμός; Κι εσύ απ όλο αυτό, σκέφτεσαι ότι δεν τον αγαπάς τόσο για να κάνετε παιδί. Μάλιστα... Δεν είναι επιπόλαιος κι ανώριμος ο άνθρωπος, είναι επικίνδυνος πέρα για πέρα..
Δε γνωρίζω την ηλικία σας, αλλά ο τύπος είναι επικίνδυνος. Εννοείται δε είναι νορμάλ συμπεριφορά. Αν δε καταλαβαίνει από λόγια, φεύγεις μακριά!
Scroll to top icon