ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2019 | 12:13

Σκέτο σεξ...

Συναντιόμαστε για να περάσουμε κάποιες ώρες μαζί, ενώ μιλάμε καθημερινά αλλά ενώ μου λέει οτι δεν μπορεί να σκεφτεί οτι ίσως να κάνω σεξ και με άλλους άνδρες και οτι ζηλεύει πάρα πολύ αυτός απο την άλλη μεριά δεν διστάζει να κάνει σεξ με κάποια κοπέλα αν τον προκαλέσει πολύ ή αν έχει ωραίο στήθος ή ωραία οπίσθια, όπως έγινε και πριν λίγες μέρες όπου μου είπε πως αφού δεν μπορούσα να τον δω εγω οτι έκανε σεξ με μια κοπελίτσα ασχημούλα και παχουλούλα αλλά με απίστευτο στήθος, ότι τον προκάλεσε με το στήθος της και αφού είχε και αυτός όρεξη δεν δίστασε να κάνει σεξ μαζί της...Όταν λέω πως αφού κάνει αυτός οτι θέλει τότε να κάνω και εγω, αφού είμαστε και οι 2 ελεύθεροι, αμέσως αρχίζει την γκρίνια οτι εγω δεν θα το κάνω αυτό και πως αν θέλω να το κάνω θα πρέπει πρώτα να τον ρωτήσω!!!Και ρωτάω εγω τώρα:-προσπαθεί με διάφορα κολπάκια, οτι και καλά με ζηλεύει, να με χειραγωγήσει και να κάνω αυτό που θέλει αυτός, και-πως μπορείτε εσείς οι άνδρες να κάνετε σεξ με κάποια κοπέλα που δεν σας αρέσει καν, όπως λένε κάποιοι, απλά και μόνο επειδή έχει ωραίο στήθος ή ωραία οπίσθια και εσείς θέλετε να χύσετε;Περιττό να πω οτι εχω σκάσει απο την ζήλια μου και το κατάλαβε και αυτός... Άλλο να κάνει σεξ με μια απίστευτη γυναικάρα και άλλο να προσφέρει την ηδονή που προσφέρει και σε εμένα, σε μια κοπέλα που του άρεσε μόνο το στήθος της όπως είπε... Επίσης είπε οτι δεν θα την ξαναδεί αλλά οτι είχε πολύ καλό στήθος.Ναι οκ, σίγουρα δεν θα την ξαναδεί!
6
 
 
 
 
σχόλια
Θα κρατήσω επίπεδο. Αυτό μου έμεινε εξάλλου, καθότι τα λεφτά πέταξαν προ πολλού. Ήθελα πολύ να σας βρίσω, αλλά θα παραμείνω αυτό που είμαι. Μια κιουρία με κάπα κεφαλαίο.
Αυτό που πρέπει να ρωτήσεις (και να αναρωτηθείς) είναι γιατί κατάπιες αυτά που σου είπε αμάσητα και χωρίς αντίδραση. Αντί να προσπαθείς να αναλύσεις τη συμπεριφορά του, καλύτερα να σκεφτείς γιατί κάθεσαι σε μια σχέση όπου ο άλλος οχι μόνο σε θεωρεί κτήμα του, αλλά και χάπατο μεγάλου βεληνεκούς, κι εσύ απλά το αποδέχεσαι και ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες.
Τι μπλέξιμο αυτού του είδους οι "σχέσεις" βρε παιδιά. Δεν έχετε σχέση αλλά ταυτόχρονα δε θέλει να βγαίνεις με άλλους ενώ αυτός το κάνει. Γκρίνια, ζήλεια, έλλειψη ευθύνης. Σας κάνει καλό όλο αυτό; Σκέψου καλά αν αυτή η συνθήκη σου καλύπτει τις ανάγκες σου.
Scroll to top icon