ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2019 | 01:06

Να περιμένω;

Βγήκαμε για ένα ποτό.δευτερο ραντεβού αλλά δεν με φίλησε. Τον έχω ερωτευτεί.ειναι όμως πολύ σοβαρός και μετρημένος. Σε σημείο που να μην μπορώ να τον ψυχολογησω.. δουλεύει πολλές ώρες και μου είπε ότι είναι δύσκολο να έχει μια σχέση γιατί δεν έχει χρόνο παρά μόνο τα σκ..
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν σε θέλει τόσο ώστε να βρίσκει χρόνο για σένα, όπως και θα γινόταν αν ήταν ερωτευμένος. Δεν σε θέλει καν βασικά, ντάξει λιγάκι ίσως του αρέσεις για να κάνετε καμιά φάση το σκ. Αυτά.
Μια φορά μεσοβδόμαδα, βγαίνει. Μετά αναλόγως τις αποστάσεις που κάνετε την δουλειά, που έχετε μεταξύ σας κτλ. Δεν μπορείς να πηγαίνεις μόνιμα κομμάτια σε μια δουλειά. Υ. Γ. Για μένα παίζουν μεγάλο ρόλο οι αποστάσεις, τι μέσα εχετε να κινηθείτε, πόσο χρόνο τρώτε καθημερινά για το πήγαινελα στην δουλειά, αλλά και στην ίδια την δουλειά.Επίσης, στα 20 μπορεί ν' αντέχεις να πας αυπνος. Εγώ μετά τα 23-24 νιώθω την έλλειψη ύπνου και δεν θα μπω στην διαδικασία να κοιμάμαι πολύ λίγο για να τα προλαβαίνω όλα και όχι να ξεκουραστώ. Απλά είναι άκομψο να το δηλώνεις σε δύο ραντεβού ότι μόνο σκ μπορώ. Αυτό μου κλωτσάει και όχι η απαραίτητα το ότι μπορεί να καταλήξεις να βλέπεις τον άλλον κυρίως σκ.
Scroll to top icon