Το μήνυμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που συγκίνησε το ίντερνετ: «Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη»

Το μήνυμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που συγκίνησε το ίντερνετ: «Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη» Facebook Twitter
3

Ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το MasterChef αναδεικνύεται στη μεγάλη έκπληξη του σόου φέτος, καθώς μέρα με τη μέρα κερδίζει το κοινό των social media.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδειξε χθες πως εκτός από καυστικό χιούμορ έχει και μια ευαίσθητη πλευρά και η φωτογραφία που επέλεξε για την 25η Μαρτίου συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

O διάσημος σεφ του Masterchef δημοσίευσε μια εικόνα μικρών παιδιών που είναι ντυμένα με τις ελληνικές παραδοσιακές στολές.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι ένα μαύρο παιδί ντυμένο τσολιάς που χαμογελά κρατώντας την ελληνική σημαία.

«Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη... γκρεμίζω ουρανούς», έγραψε στο σχόλιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χρησιμοποιώντας τους στίχους του τραγουδιού «Φυσάει κόντρα» των Active Member.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν γεννιέμαι, είμαι μαύροςΌταν μεγαλώσω, είμαι μαύροςΌταν κάθομαι στον ήλιο, είμαι μαύροςΌταν φοβάμαι, είμαι μαύροςΌταν αρρωσταίνω, είμαι μαύροςΚι όταν πεθαίνω, ακόμα είμαι μαύροςΚι εσύ λευκέ άνθρωπε…Όταν γεννιέσαι, είσαι ροζΌταν μεγαλώνεις, γίνεσαι λευκόςΌταν κάθεσαι στον ήλιο, γίνεσαι κόκκινοςΌταν κρυώνεις, γίνεσαι μπλεΌταν φοβάσαι, γίνεσαι κίτρινοςΌταν αρρωσταίνεις, γίνεσαι πράσινοςΚι όταν πεθαίνεις, γίνεσαι γκριΚαι λες εμένα έγχρωμο;
Η πολιτική ορθότητα θα σας φάει διότι άλλωστε για αυτό το λόγο επινοήθηκε το "έγχρωμο", ώστε να μην θίγεστε κάποιοι κάθε τρείς και λίγο. Μαύρους τους λέγανε μια ζωή. Και η λέξη καθαυτή δεν είναι τίποτα το ρατσιστικό, έλεος δηλαδή, αφού έτσι είναι οι άνθρωποι! Μέχρι και οι μαύροι δεν άκουσα ποτέ να χρησιμοποιούν το "έγχρωμος". Άσε που στα δικά μου αυτιά μου ακούγεται πιο άβολη έκφραση απ ότι το μαύρος. Σαν να προσπαθείς να αποφύγεις κάτι, σαν να λες κιόλας οι άλλοι είναι άχρωμοι. Έγχρωμοι είμαστε στην ουσία όλοι. Κατά τα άλλα μπράβο στον σεφ για την φωτογραφία με το μιγάδικο - αρκετά πιθανό - παιδάκι που συμμετέχει στον εορτασμό της εθνικής μας εορτής. Ένας νέος "αντεντοκούνμπο" (όχι υπό αθλητική σκοπιά). Εντάξει θα προκάλεσε αηδία και παρολίγον εγκεφαλικά σε Χρυσαυγήτες αλλά δεν πειράζει, θα το αντέξουμε.