ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2019 | 22:53

Δεν ξερω τι να υποθεσω

Ειμαστε μαζι εδω και 2 μηνες και το τελευταιο διαστημα κανει συνεχεια follow κοπελες στο ινστα..Χωρις σταματημο.Και σαν να μην φτανει αυτο εχει αρχισει να μιλαει κρυφα με μια κοπελα που του αρεσε παρα πολυ παλια.Λετε να με εχει μονο για να περναει την ωρα του;
5
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν. Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να είσαι με κάποιον που σου δημιουργεί ανασφάλειες και τέτοιου τύπου απορίες.Αποψή μου. Υ. Γ. Δηλαδή στις σχέσεις δεν περνάμε την ώρα μας; Δεν επιλέγουμε το μόνο πράγμα που έχουμε και έχει αξία να τον μοιραστούμε με κάποιον; Άρα σε όλες τις σχέσεις, περνάμε και την ώρα μας ΣΑΦΩΣ. Τώρα, αν εννοείς ότι θες στο μέλλον να σε κάνει νυφούλα, ε μπορεί και να σε κάνει. Δεν ξέρω. Το παρόν σας είναι καλό; Αν όχι, δίνουμε χρόνο και ευκαιρίες εκεί που νιώθουμε κάτι και μας υπολογίζουν έμπρακτα. Αλλιώς, εμείς εδώ είμαστε.
Δε νιώθεις ότι σε προσβάλλει αυτή η συμπεριφορά; Αν θέλει να παίζει με άλλες, μπορεί να το κάνει όταν είναι ελεύθερος. Αν είστε μαζί, είστε μαζί. Τέλος.
Τώρα είδα τον τίτλο. Βρε κοπέλα μου τι πάει να πει δεν ξέρεις τι να υποθέσεις. Αν σε θίγει αυτή η συμπεριφορά, αν σε προσβάλλει, αν νιώθεις έλλειψη σεβασμού από το αγόρι σου, είναι αυτό που είναι. Δεν χρειάζεται να το φιλτραρεις από τη λογική για να αποφασίσεις. Αφού σε προσβάλει.
Scroll to top icon