ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2019 | 00:47

Μιλαω για αυτο πιο σπανια πια

...ποιο αλλο ; ενα απωθημενο απο το γυμνασιο..Παντα το ιδιο ονειρο...ερχεται μονος του, με κυνηγαει και με διεκδικει και ζουμε τοσο αγαπημενοι και ερωτευμενοι!!!Παντα το ιδιο ζωντανο ονειρο. Που να ηξερε δηλαδη χαχα.Ενα τετατετ να εχω μαζι του μια φορα στη ζωη μου και δεν ζηταω κατι αλλο ειλικρινα.Πως ειχε το θεμα ;; Μη φανταστειτε κατι φοβερο!Εγω τον ερωτευτηκα στ γυμνασιο (τωρα ειμαι 26)Αυτος ουτε που με παρατηρησε ποτε.Μετα απο κατι χρονια , ειχαμε λιγες συναντησεις οταν ειχαμε κοινη παρεα ενα διαστημα. Παιδια τοτε ειχε παθει πλακα , δε σταματησε να ξεκολλαει το βλεμμα του απο πανω μου κι εγω ξανα φουντωσα παλι..Πηγα καπως να του μιλησω αλλα δεν εκανε κινηση ουτε αυτος παρακατω μονο βλεμμα που εγω δε θα το ξεχασω ποτε και θεωρω ηταν συνεσταλμενος...γ...ο γτ.Χαθηκαμε απο τοτε. Εχει σχεση χρονια και ισως σοβαρη πλεον. Εκανα κι εγω τις σχεσεις μου ετσι δε λεω. Αυτος αποτελει ακομα μια περιπετεια που μου "χρωσταει" να ζησω...εστω και για λιγο. Α ρε Δ και να ξερες..
3
 
 
 
 
σχόλια
Τα αποθημενα ειναι μια φούσκα. Αν σου δωθει η ευκαιρια θα δεις οτι θα το απομυθοποιησεις. Εμεις τους δινουμε αξια επειδη γουστάρουμε καποιον σε μικρή ηλικια και δεν προχωραει το θεμα. Γι αυτο και δημιουργούνται συνήθως στην εφηβια. Οι πιο μεγάλοι γτ δεν έχουν (ελπιζω) αποθημενα?
Γτπ και συ. Μιλάμε θα έπρεπε να κυκλοφορείτε με ταμπέλες που να αναγράφουν ότι μλκια κουβαλάτε στα κεφάλια σας, να μπορεί ο κάθεις να ξέρει με τι μπλέκει από τη πρώτη στιγμή..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon