ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2019 | 01:09

Εργασία

Ψάχνω για δουλειά σχεδόν ένα χρόνο. Σήμερα η μητέρα μου γνώρισε κάποια κυρία, πήγε η κουβέντα σε μένα και της είπε ότι μπορεί η κόρη της να μεσολαβήσει για να εργαστώ στην εταιρεία που δουλεύει. Όμως, έτσι και προσληφθώ να μην τολμήσω και φύγω για κανέναν λόγο, γιατί θα την εκθέσω στον διευθυντή. Είπε ότι έγινε μια φορά κάτι ανάλογο, εκτέθηκε στον διευθυντή και δεν θέλει να επαναληφθεί. Δεν έχω εργαστεί σε αυτό το αντικείμενο, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, τι θα συναντήσω και πως θα είναι οι σχέσεις με τους συναδέλφους. Γνωρίζω άτομα που δουλεύουν εκεί χρόνια, αλλά και άτομα που παραιτήθηκαν γιατί δεν άντεχαν την κούραση, τις απαιτήσεις της δουλειάς και τα πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους. Λέω να πάω, αλλά αυτό το "μην τολμήσει και φύγει και εκτεθεί η κόρη μου", με τρομοκρατεί.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα πας, θα προσπαθήσεις και όλα θα πάνε μια χαρά! Δύσκολα περιβάλλοντα υπάρχουν σε πολλές δουλειές. Θα μάθεις να επιβιώνεις και να παλεύεις για τον εαυτό σου. Έχεις μόνο να κερδίσεις από αυτήν την ιστορία. Αν πάλι είναι αδύνατον να μείνεις, να φύγεις και να μην νιώθεις καθόλου μα καθόλου άσχημα ή δεσμευμένη απέναντι στην κυριουλα. Δεν υπογράφουμε συμβόλαια. Θα κάνεις ο,τι καλύτερο μπορείς. Άρπαξε την ευκαιρία.
Scroll to top icon