ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2019 | 12:04

Φοβία

Εξομολογούμαι οτι επειδη τρέμω ενα συγκεκριμένο σκυλί που με κυνηγάει και ορμάει οταν με βλεπειρ,έκλεισα για αύριο ταξι για να με παει κάπου που ανετα έφτανα με λεοφωρειο σε 10 λεπτά....Ξερω...Λεφτα για πέταμα...Αλλά1ον)Τρέμω,δηλαδή σε σημείο να παθω έμφραγμα αν με δαγκωσει2ον)Εχω φραγκατη μάνα Τελικά το χρήμα αγοράζει (σχεδόν) τα παντα!Κακομαθημένη φοβική.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά τα κωλοσκυλα μου τη βιδωνουν πολύ άσχημα όμως. Μόλις τα βλέπω να κάνουν έτσι (χωρίς εννοείται να τα έχω πειράξει), το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο θα ήθελα να τους ρίξω μια κλωτσαρα μέσα στη μάπα. Η πολιτεία εννοείται στα παπάκια της. Ας ξεσκίσουν τα αδέσποτα όποιον βρίσκουν μπροστά τους. Κλάιν Μάιν.
Ρίξε του μια δυο φορές φαγητό και θα αλλάξει συμπεριφορά.Πάρε μια ζαμπονοτυρόπιτα,ένα κομμάτι πίτσα από το φούρνο για παράδειγμα.Εγω είχα βρει ένα σκυλί στην είσοδο της πολυκατοικίας να κάθεται στην πόρτα και να μην μπορώ να περάσω.Το κοιτάω και του λέω στα σοβαρά μπορώ να περάσω;Σηκώνεται μπαίνω και μόλις κλείνει η πόρτα πάει και ξανά κάθεται.Τελειως σουρεάλ.
Scroll to top icon